Quiz: Ο Τελικός του Champions League 2019!

Quiz: Ο Τελικός του Champions League 2019!

Ο τελικός του Champions League στη bwin News με ένα κουίζ γι’ αστέρια! Εντεκα ερωτήσεις για τα γεγονότα που σημάδεψαν τη διοργάνωση. 

Η ομάδα του Κλοπ συγκέντρωσε 97 βαθμούς, συγκομιδή που θα της εξασφάλιζε τον τίτλο στα 117 από τα 120 πρωταθλήματα στην Αγγλία! Οχι όμως φέτος…! Έγινε, η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που δεν το κερδίζει έχοντας μόλις μια ήττα και η πρώτη που το χάνει με 3 λιγότερες ήττες από τον πρωταθλητή μετά την Χάντερσφιλντ τη σεζόν 1926-27. Θα πάρει εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό του Champions League; Από την άλλη πλευρά η Τότεναμ, με την επική ανατροπή στο Αμστερνταμ και το τρελό χατ τρικ του Μόουρα! Οι Σπερς θέλουν να κλείσουν άψογα τη σεζόν, μιας και εντός συνόρων κατάφεραν να σφραγίσουν το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Quiz για τον Τελικό του Champions League!

Το Wanda Metropolitano υποδέχεται το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν! Τότεναμ vs Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League και η bwin News σας βάζει σε ρυθμούς… Μαδρίτης. Ενα κουίζ έντεκα ερωτήσεων για μεγάλα γεγονόταν που σημάδεψαν τη διοργάνωση; Πόσους χαμένους τελικούς έχει η Γιουβέντους, πόσους η Λίβερπουλ; Ποια είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας. Σκόρερ, τελικοί σε ένα κουίζ γεμάτο… αστέρια! Γνωρίζατε πως οι σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα στο διάστημα 2006-2011 έχουν φέρει την Ισπανία στην κορυφαία θέση με 18 κατακτήσεις; Η συνέχεια δική σας…

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X