Τουρκία - Ελλάδα: Φιλικό πριν τα προκριματικά του Euro 2020!

Τουρκία – Ελλάδα: Φιλικό πριν τα προκριματικά του Euro 2020!

Εναρξη: 21:00, 30/05/2019
Γήπεδο: Antalya Stadyumu, Αντάλια

Η Τουρκία υποδέχεται την Ελλάδα στο πιο δυνατό φιλικό τεστ προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2020. Χωρίς Παπασταθόπουλο η Εθνική. 

Τεστ ενόψει προκριματικών Euro για την Ελλάδα!

Ιδανικό το ξεκίνημα της Εθνικής μας στα προκριματικά του Euro 2020, με την Ελλάδα να κερδίζει το Λιχτενστάιν εκτός έδρας και να αποσπά ισοπαλία 2-2 από τη Βοσνία. Οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη έκαναν ένα εντυπωσιακό β’ μέρος στη Ζένιτσα και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη! Η Εθνική βρέθηκε στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία, ώστε να είναι πανέτοιμη στα δυο κρίσιμα ραντεβού εντός με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6). Πριν από αυτά υπάρχει το σημαντικό φιλικό τεστ με την Τουρκία στην Αντάλια. Εκτός πλάνων ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ ο Αγγελος Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα. Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες πέντε φορές, Ελλάδα και Τουρκία έχουν μια νίκη, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα χωρίς σκορ.

Δυνατά στα προκριματικά η Τουρκία

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Τουρκίας στα προκριματικά του Euro 2020, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Αλβανίας, επικράτησε με 4-0 εντός της Μολδαβίας. Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές έχει ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση σταθερότητας, μιας και της λείπει τα τελευταία χρόνια. Δεν μπόρεσε να πείσει ούτε στο Nations League, ωστόσο με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της φιλοδοξεί σε μια νέα αρχή. Ο  όμιλος μπορεί να θεωρηθεί στα μέτρα της και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γαλλία στις 8 Ιουνίου θα κάνει τα πάντα για την υπέρβαση. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Γκιουνές ζήτησε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την Ελλάδα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X