Βοσνία - Ελλάδα: Στη Ζένιτσα για το πρώτο βήμα...

Βοσνία – Ελλάδα: Στη Ζένιτσα για το πρώτο βήμα…

Εναρξη: 21:45, 26/03/2019
Γήπεδο: Bilino Polje, Ζένιτσα

Η Βοσνία του Προσινέτσκι υποδέχεται την Ελλάδα που και αυτή μπήκε με το δεξί στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020. Πλούσιο παρελθόν για τις δυο ομάδες. 

Σε καλό μομέντουμ η Βοσνία
Μπήκε αγχωμένη στον όμιλο η Βοσνία, επικράτησε 2-1 της Αρμενίας αν και η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Μοναδικός στόχος της η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις. Πριν από δύο χρόνια η Ελλάδα την άφησε 3η στο γκρουπ της ΠΠΚ, όμως στο Nations League έδειξε να ανακάμπτει. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη κόντρα σε Αυστρία, Β. Ιρλανδία (3-1-0) και τερμάτισε 1η, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Από το 2017 και μετά «τρέχει» σερί 9-6-4, ενώ οι δύο από τις τέσσερις ήττες ήταν σε φιλικά ματς (από Ισπανία, Μεξικό) και η άλλη από το Βέλγιο με 4-3. Ετσι, μόνο το 3-2 που έχασε στην Κύπρο τον Αύγουστο του 2018, ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Ο Κροάτης, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, διαδέχθηκε τον Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Εντιν Τζέκο και Μίραλε, Πιάνιτς είναι οι ηγέτες της Βοσνίας η οποία έχει σύμμαχο την καυτή έδρα στη Ζένιτσα.

Ιδανική αρχή για την Ελλάδα
Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική, πέρασε χαλαρά από το Λιχτενστάιν επικρατώντας 2-0. Ηταν μια πρόβα για τον πρώτο… τελικό της φάσης των ομίλων στη Ζένιτσα κόντρα στην Βοσνία. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Κώστας Φορτούνης σκόραρε ξανά με την «γαλανόλευκη», φτάνοντας τα 5 γκολ με την Ελλάδα ενώ φέτος συνολικά έχει συμμετοχή σε 30 τέρματα! Πλήγμα η απουσία του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος τραυματίστηκε και θα χάσει το ματς. Οι συναντήσεις με την ομάδα του Έντιν Τζέκο έχουν γίνει συνήθεια για την Εθνική μας ομάδα αφού αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τους Βόσνιους σε φάση προκριματικών μεγάλης διοργάνωσης τα τελευταία 12 χρόνια! Για τα προκριματικά του Euro 2008 η Εθνική Ελλάδας είχε πάρει δύο νίκες, με 4-0 εκτός και 3-2 εντός. Για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 η Ελλάδα είχε αναδειχθεί ισόπαλη (0-0) εντός έδρας, χάνοντας με 3-1 στη Βοσνία, ενώ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, η Εθνική μας ομάδα είχε αναδειχθεί δύο φορές ισόπαλη με τη Βοσνία, με 1-1 εντός και 0-0 εκτός.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X