Σάκκαρη - Σινιάκοβα: Να βρεθεί ξανά στον 3ο γύρο του Roland Garros!

Σάκκαρη – Σινιάκοβα: Να βρεθεί ξανά στον 3ο γύρο του Roland Garros!

Εναρξη: 12:00, 30/05/2019
Γήπεδο: French Open, Παρίσι

Mετά την εντυπωσιακή της πρεμιέρα, η Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του του 2ου γύρου του Roland Garros και αντίπαλός της είναι η Σινιάκοβα. 

Ανετη νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο φετινό Roland Garros. Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εντυπωσιακή και σε 55′ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Άννα Τατισβίλι με 6-0, 6-1 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο. Η Σάκκαρη δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Αμερικανίδα η οποία ανέτοιμη να την παρακολουθήσει.
Η Σάκκαρη είχε 9 άσους και η αντίπαλος της δεν πέτυχε άσο! Επιπλέον είχε υπέρ της 26-2 winners και 20-17 αβίαστα λάθη. Πλέον, ψάχνει την 6η πρόκριση της στην φάση των «32» σε Grand Slam, που είναι και η κορυφαία της επίδοση, και αντίπαλός της είναι η Κατερίνα Σινιάκοβα.

Η πορεία της Σάκκαρη σε Grand Slam!

Η αρχή σε Grand Slam έγινε τον Ιανουάριο του 2017 στο Australian Open όταν είχε φτάσει στους “32” και είχε χάσει από την Μπαρόνι. Την ίδια χρονιά στο Wimbledon ηττήθηκε πάλι στον 3ο γύρο από την Τζο Κόντα και στο US Open από την Βίνους Ουίλιαμς. Το 2018 στο Roland Garros μπόρεσε να είναι στον 3ο γύρο αλλά ηττήθηκε από την Κασάτκινα και το 2019 στο Australian Open από την Μπάρτι.

Αν κερδίσει σήμερα θα είναι για 6η φορά στους “32” και στη συνέχεια θα παλέψει με την Οσάκα ή την Αζαρένκα για την υπέρβαση και κάτι μοναδικό στην καριέρα της!

Σάκκαρη και Σινιάκοβα (Νο. 42) έχουν συναντηθεί δύο φορές στην καριέρα τους και μετρούν από μία νίκη. Η Ελληνίδα είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο του Wimbledon το 2017, ενώ η Σινιάκοβα είχε αποκλείσει την Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Australian Open πέρυσι.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X