Σάκκαρη - Τατισβίλι: Μπαίνει δυνατά στο Roland Garros!

Σάκκαρη – Τατισβίλι: Μπαίνει δυνατά στο Roland Garros!

Εναρξη: 19:00, 28/05/2019

Γήπεδο: French Open, Παρίσι

Η Μαρία Σάκκαρη στα καλύτερά της και μετά τον πρώτο τίτλο της (Μαρόκο) θέλει να κάνει την υπέρβαση και στο Roland Garros! Πρώτο εμπόδιο η Τατισβίλι. 

Σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα δικά της λάθη η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Καρολίνα Πλίσκοβα στον ημιτελικό του Italian Open και αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι τη Ρώμη. Η Ελληνίδα είχε μια εκπληκτική εβδομάδα στην Ιταλία με 6 συνεχόμενες νίκες και μια ήττα στο φινάλε από την Τσέχα η οποία πήρε ρεβάνς για την ήττα της το 2018.

Στο Νο 29 της Παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη με την εντυπωσιακή πορεία της στη Ρώμη εκεί όπου κέρδισε και το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης την Πέτρα Κβίτοβα, είχε άνοδο 10 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη. Ετσι, από το Νο39 θα βρέθηκε στο Νο29 και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας της. Μετά από την πρόκριση της στον ημιτελικό είχε ανέβει στο live raking στο Νο28 αλλά την… έριξε για μια θέση η πρόκριση της Κόντα στον τελικό της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο Ρολάν Γκαρός και στόχος της η υπέρβαση! Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει με αντίπαλο την Γεωργιανή Άννα Τατισβίλι. Αν προκριθεί θα παίξει με την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο 43) ή με κάποια αθλήτρια από τα προκριματικά.

Σάκκαρη εναντίον Τατισβίλι για πρώτη φορά!

Η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη θεωρείται βατή αφού στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Άννα Τατισβίλι. Η 29άχρονη έχει γεννηθεί στη Γεωργία, αλλά το 2014 πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα. Τα τελευταία χρόνια λόγω πολλών τραυματισμών έχει πέσει χαμηλά στο WTA ranking. Στο Παρίσι και στο Roland Garros θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X