Γιουνγκ Μπόις - Ερυθρός Αστέρας: Με φόρα οι Σέρβοι!

Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας: Με φόρα οι Σέρβοι!

Εναρξη: 22:00, 21/08/2019
Γήπεδο: Stade de Suisse, Bέρνη

Με φόρα από την Κοπεγχάγη στη Βέρνη ο Ερυθρός Αστέρας, θέλει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελβετίας και να βρεθεί δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Θέλει ομίλους η Γιουνγκ Μπόις

Με νέο πρόσωπο στη φετινή σεζόν η Γιουνγκ Μπόις και στόχος της εκτός από το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και η είσοδός της στους ομίλους του Champions League. Αήττητη στις τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετρώντας μια ισοπαλία. Πέρσι, εμπόδιο της ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το ξεπέρασε και φέτος κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα διεκδικεί τη δεύτερη σερί συμμετοχή της σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το πρώτο φετινό διεθνές της ματς, δεν έχει κερδίσει ποτέ ομάδα από τη Σερβία στα δύο ευρωπαϊκά ραντεβού. Με προβλήματα οι Ελβετοί, απουσιάζει ο βασικός, Σπίλμαν, δύσκολα ο εξαιρετικός σκόρερ, Οαρό και ο εξτρέμ Σουλεϊμάνι.

Εχει τον τρόπο ο Ερυθρός Αστέρας

Ακόμα μια μεγάλη πρόκριση για τον Ερυθρό Αστέρα κι έπειτα από… 22 εκτελέσεις πέναλτι έφυγε με το εισιτήριο της πρόκρισης από την Κοπεγχάγη. Τι και αν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 54′ έμεινε όρθιος και εξασφάλισε τη συμμετοχή του μέσα από τη ρώσικη ρουλέτα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζει στο θεσμό διεκδικώντας τη δεύτερη σερί συμμετοχή του σε ομίλους. Στη Σερβία χωρίς να εντυπωσιάζει έκανε το «4 στα 4» και είναι το φαβορί για ακόμα έναν τίτλο. Δεν έχει νίκη στις επτά τελευταίες του διεθνείς εξόδους (0-3-4), ενώ σε έξι ματς στην Ελβετία έχει μόλις μια νίκη. Υπάρχουν απουσίες, μέσα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Αργεντινός εξτρέμ, Ματέο Γκαρσία.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X