Τσέλσι - Νότιγχαμ: Η Φόρεστ... εκδικείται τους Κυπελλούχους!

Τσέλσι – Νότιγχαμ: Η Φόρεστ… εκδικείται τους Κυπελλούχους!

Εναρξη: 17:00 , 05/01/2019
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Νότιγχαμ στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και ξέρει πως η Φόρεστ έχει μια… ιδιαίτερη παράδοση με τους υπερασπιστές της κούπας.

Στόχος της Τσέλσι το κύπελλο
Τρία πράγματα ζήτησε ο Μοαυρίτσιο Σάρι από τον Αγιο Βασίλη, επιθυμεί έναν… ψυχολόγο για τις χαμένες ευκαιρίες, επιθετικό γιατί ο Μοράτα δεν μπορεί να γίνει ο μεγάλος φορ της ομάδας, αλλά και από τον Αζάρ να πάρει άμεσα μια απόφαση για το μέλλον του. Αλλωστε, όταν ο κορυφαίος σου παίκτης δε συζητά για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, όλος ο σύλλογος επηρεάζεται. Η Τσέλσι του Δεκεμβρίου δεν έπεισε αγωνιστικά, ενώ το 0-0 με τη Σαουθάμπτον έδειξε πως η ομάδα θέλει άμεσα ενίσχυση. Ακούστηκαν κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες στο φινάλε, δικαιολογημένα, ενώ το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει είναι το δεύτερο διαδοχικό μηδέν παθητικό (είχε να συμβεί από τον Μάιο).

Μπροστά εντοπίζεται το μεγαλύτερο ζήτημα, καθώς με εξαίρεση τον Βέλγο σταρ, κανένας άλλος δεν σκοράρει με συνέπεια! Βέβαια, προκάλεσε ερωτηματικά η επιλογή να παραμείνει ο Πούλισιτς δανεικός στην Ντόρτμουντ, μιας και οι Μπλε ήθελαν σαν τρελοί τη βοήθειά του. Μεσοβδόμαδα, παίζει με την Τότεναμ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ», αλλά δεν ξεχνά και το Κύπελλο. Η τελευταία φορά που αποκλείστηκε/έχασε εντός έδρας στο Κύπελλο πάει πίσω στο 2015 και το ιστορικό 4-2 από την Μπράντφορντ (από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων). Από τότε, μετρά έντεκα διαδοχικές νίκες (η μία στα πέναλτι).

Ανεβασμένη η Νότιγχαμ
Η Νότιγχαμ πήρε βαθιά ανάσα με το 4-2 στο ντέρμπι με τη Λιντς, αφού εκτός από το τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη, ξαναμπήκε στο κόλπο των πλέι οφ. Ο Καράνκα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ακόμα έχει δύσκολο δρόμο να διανύσει.
Η Νότιγχαμ επέστρεψε, πάντως, στην 7η θέση και παραμένει εντός στόχων, με τη διαφορά από τα πλέι οφ να μην είναι απαγορευτική (-4). Δύσκολη η αποστολή της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου μετράει τέσσερις σερί ήττες.

Οι αριθμοί λένε…
Οι Μπλε έχουν την παράδοση σύμμαχο στο Κύπελλο, αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Η Νότιγχαμ απέκλεισε την κάτοχο του Κυπέλλου στις 5 από τις 6 προηγούμενες περιπτώσεις που την αντιμετώπισε! Υπενθυμίζουμε ότι κάτοχος του Κυπέλλου είναι η Τσέλσι…

Τελευταίο… θύμα της Νότιγχαμ ήταν η Αρσεναλ, πέρσι!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X