Quiz: Τα nicknames των ομάδων του Κόπα Άφρικα!

Quiz: Τα nicknames των ομάδων του Κόπα Άφρικα!

Το Κόπα Άφρικα με μια… διαφορετική ματιά. Τα nicknames των ομάδων του τουρνουά προκαλούν εντύπωση και η bwin News τα έκανε Quiz!

Το Κόπα Άφρικα άρχισε και ήδη συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα. Σπουδαία ταλέντα, ενθουσιασμός, πάθος, δύναμη, ταχύτητα, το τουρνουά υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Δεν είναι μόνο η πρώτη φορά που η διοργάνωση θα γίνει καλοκαίρι. Επίσης από 16 ομάδες θα πάρουν μέρος 24 για πρώτη φορά σε τέτοιο τουρνουά. Ο θεσμός διεξάγεται στην Αίγυπτο παρότι αρχικά προοριζόταν για το Καμερούν. Ωστόσο λόγω καθυστερήσεων και προβλημάτων με θέματα ασφάλειας η διοργάνωση δόθηκε στους Αιγύπτιους και όχι στους κατόχους του τίτλου του Κόπα Άφρικα. Αρχικά ήταν να γίνει ο θεσμός μεταξύ 15 Ιουνίου και 19 Ιουλίου. Το Διεθνές Στάδιο στο Κάιρο είναι η πιο μεγάλη έδρα με χωρητικότητα 74.100 θεατών και θα φιλοξενήσει και τον τελικό.

Η bwin News έψαξε τα nicknames ορισμένων ομάδων του Κόπα Άφρικα και τα έβαλε σε Quiz! Τερμίτες, λιοντάρα, Ιππότες, μαχητές, όλα τα απίθανα «παρατσούκλια» στο mini quiz για το Κόπα Άφρικα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X