Αργεντινή - Κολομβία: Πρεμιέρα για την ομάδα του Μέσι στο Copa America!

Αργεντινή – Κολομβία: Πρεμιέρα για την ομάδα του Μέσι στο Copa America!

Εναρξη: 01:00, 16/06/2019
Γήπεδο: Arena Fonte Nova, Salvador

Πρεμιέρα για την Αργεντινή στα γήπεδα της Βραζιλίας και το Copa America. Η ομάδα του Μέσι αντιμετωπίζει στο ντέρμπι του ομίλου την Κολομβία. 

Με Μέσι για την κούπα του Copa America η Αργεντινή

Η Αργεντινή σε θέση… οδηγού για να κερδίσει το πρώτο της Κόπα Αμέρικα μετά το 1993, έχοντας ως πρώτο της αντίπαλο την Κολομβία το Σάββατο. Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κερδίσει ακόμα τρόπαιο με την Εθνική και έχει βιώσει την απογοήτευση σε τρεις τελικούς του τουρνουά. Μάλιστα, οι δυο ήταν διαδοχικοί, το 2015 και το 2016, αλλά ηττήθηκαν στα πέναλτι από τη Χιλή. Η Αργεντινή έχει ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας με την Κολομβία. Μετά το 0-0 του περασμένου Σεπτεμβρίου επέκτεινε το θετικό της σερί κατά οκτώ αγώνες με τους Κολομβιανούς.

Οι Αργεντίνοι δεν έχουν χάσει ποτέ από τους «Καφετέρος»στο Κόπα Αμέρικα από το 1999 και μετά, ενώ τους είχαν κερδίσει 3-0 στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Νοέμβριο του 2016. Ορεξάτη ήταν η Εθνική Αργεντινής στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, καθώς σε φιλική αναμέτρηση στο Σαν Χουάν συνέτριψε τη Νικαράγουα με το εντυπωσιακό 5-1. Λιονέλ Μέσι και Λαουτάρο Μαρτινέζ πέτυχαν από δυο γκολ. Σε καλό μομέντουμ η ομάδα του Σκαλόνι, αφού έχει κερδίσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς!

Νέα εποχή με Κεϊρός η Κολομβία

Νέα σελίδα στην εθνική ομάδα της Κολομβίας, με τον Πορτογάλο Κάρλο Κεϊρός, να διαδέχεται στον πάγκο τον Πέκερμαν, που αποχώρησε έπειτα από έξι χρόνια επιτυχημένης θητείας. Η Κολομβία μετά τον αποκλεισμό από την Αγγλία στο Μουντιάλ έχει κερδίσει έξι από τα τελευταία της οκτώ ματς. Με τους Φαλκάο, Κουαδράδο και Χάμες Ροντρίγκες στο… οπλοστάσιό τους οι Κολομβιανοί είναι επικίνδυνοι, επιθετικά παραγωγικοί και έχουν βρει δίχτυα στα τελευταία τους έξι παιχνίδια μετά τον περσινό αγώνα με την Αργεντινή. Στο τελευταίο φιλικό τεστ οι «Καφετέρος» νίκησαν εύκολα 3-0 το Περού με τους Ουρίμπε, Ζαπάτα να βρίσκουν δίχτυα.  Ο φορ Μπάκα παρά το γεγονός πως κλήθηκε στην προετοιμασία, τελικά δεν επιλέχθηκε στην τελική 23άδα

Αργεντινή vs Κολομβίας: Κολομβία- Αργεντινή 0-0, Αργεντινή – Κολομβία 3-0, Κολομβία – Αργεντινή 0-1, Αργεντινή – Κολομβία 0-0, Αργεντινή Κολομβία 0-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X