Copa America 2019: Η απόλυτη σύγκριση των ομάδων!

Copa America 2019: Η απόλυτη σύγκριση των ομάδων!

Το Copa America αρχίζει και η bwin News σας βάζει στο κλίμα του τουρνουά με ένα υπέροχο γράφημα. Η… ηλικία των ομάδων, οι τίτλους και τα πλεονεκτήματά τους.

Ωρα για μπάλα, ώρα για Copa America! H bwin News αξιολόγησε τις ομάδες που θα βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας για να διαπιστώσει ποια έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τροπαίου. Ενα εντυπωσιακό infographic σας βάζει σε ρυθμούς… Βραζιλίας, γιατί η πιο «καυτή» διοργάνωση του καλοκαιριού αρχίζει!

Ποια ομάδα έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία στο Copa America;
Η ομάδα της Χιλής έχει τους παίκτες με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές, αφού συνολικά μετρούν περισσότερες από 1000 παρουσίες. Ωστόσο είναι και η… γηραιότερη ομάδα με το μέσο όρο ηλικίας να πλησιάζει τα 29 έτη. Η κόπωση μπορεί να την επηρεάσει, όμως έχει και την εμπειρία να το διαχειριστεί. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για την Παραγουάη, που έχει τη δεύτερη πιο γηρασμένη ομάδα, αλλά και την τρίτη λιγότερο έμπειρη.

Οι προοπτικές της Παραγουάης φαίνονται ιδιαίτερα ζοφερές μπροστά, αφού η απουσία του επιθετικού, Ρόκε Σαντα Κρουζ ήρθε τη χειρότερη στιγμή, μιας και η ομάδα χάνει τα περισσότερα γκολ παίκτη από οποιαδήποτε άλλη στο τουρνουά. Η Ιαπωνία έχει ένα νεανικό σύνολο, λιγότερο έμπειρο, αλλά είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματικη. Βελτιωμένη αμυντικά και πιο πειθαρχημένη μπορεί να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους.

Η Βραζιλία με τους περισσότερους «Ευρωπαίους»

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του τουρνουά θα παίξουν οι ομάδες που έχουν παίκτες από τα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Σελεσάο έχει 18 παίκτες από τα top 5 πρωταθλήματα, ενώ Κατάρ και Βολιβία δεν έχουν κανέναν ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν και οι ομάδες που διαθέτουν παίκτες που ξέρουν καλά πως να κερδίζουν κούπες. Τη σεζόν που πέρασε, οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής κέρδισαν 21 τίτλους, ενώ της Βραζιλίας 20. Βέβαια, οι τίτλοι των παικτών της Σελεσάο αφορούσαν αποκλειστικά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παράλληλα, 15 τρόπαια κατακτήθηκαν κι από παίκτες του Κατάρ, αλλά εντός Ασίας.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X