Box 2021: Πέντε μεγάλα ραντεβού που δεν χάνονται... (Infographic)

Box 2021: Πέντε μεγάλα ραντεβού που δεν χάνονται… (Infographic)

2021, το έτος των μεγάλων ραντεβού στην πυγμαχία! O Αντονι Τζόσουα εναντίον του Τάισον Φιούρι είναι στην κορυφή της λίστας των αγώνων, έτοιμο να σπάσει όλα τα ρεκόρ του box office. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη σύγκρουση που θα ήθελαν να δουν οι οπαδοί του Box φέτος, μιας κι έχουμε πέντε εντυπωσιακές αναμετρήσεις για να ανοίξουμε την όρεξη των φίλων της πυγμαχίας.

 

Anthony Joshua εναντίον Tyson Fury
Τα πάντα είναι έτοιμα για μια μεγάλη αναμέτρηση! Ποιος θα γίνει ο πρώτος αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών μετά τον Λένοξ Λιούις το 1999; Ο Τζόσουα διατήρησε τις ζώνες WBA, IBF και WBO με μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Πούλεβ. Ο Φιούρι κατέχει τον τίτλο του WBC μετά από μια συντριπτική νίκη στη δεύτερη σύγκρουση με τον Γουάιλντερ. Πλέον, είναι έτοιμος για το ραντεβού αστέρων!

Errol Spence vs Terence Crawford
Ο Σπενς έχει κερδίσει 27 συνεχόμενα ματς, κερδίζοντας τους τίτλους welterweight IBF και WBC κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους όπως οι: Μπρουκ, Πέτερσον, Γκαρσία, Πόρτερ και Ντάνι Γκαρσία. Τι λέει το βιογραφικό του Κρόφορντ; Μετρά 37-0 κι έγινε three-weight παγκόσμιος πρωταθλητής όταν νίκησε τον Τζεφ Χορν και πήρε τη ζώνη WBO.

Canelo Alvarez εναντίον Billy Joe Saunders
Ο Μεξικάνος θρύλος Κανέλο έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο αστέρι box-office στον πλανήτη από τότε που έχασε στις λεπτομέρειες από τον Μέιγουεδερ τον Σεπτέμβριο του 2013. Μοναδική ήττα σε 57 αγώνες. Οι αγώνες κόντρα στους Βρετανούς του… πάνε. Στη λίστα επιτυχιών του βρίσκονται νίκες κόντρα σε Σμιθ, Φέλντινγκ, Σμιθ, Καν, Ρόουντς και Χάτον. Μπορεί όμως να σπάσει και το αήττητο του Σόντερς;

Josh Taylor εναντίον Jose Ramirez
Ο Τορνέιτον Τέιλορ μπαίνει σε ακόμα πιο βαθιά νερά μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο World Boxing Super Series, στο light-welterweight με νίκες κόντρα στους Μπάραντσουκ και Πρόγκρες, κατακτώντας τους τίτλους IBF και WBA. Ο αμερικανικός άσσος Ραμίρες έχει επίσης βρεθεί σε πολλές μεγάλες αναμετρήσεις για να εξασφαλίσει τους τίτλους WBC και WBO, οπότε αυτή η σύγκρουση στρέφει πάνω τους τα βλέμματα χιλιάδων θαυμαστών του box.

Josh Warrington εναντίον Xu Can
O Λιντς Γουόριορ Γουόρινγκτον βρίσκεται στα καλύτερά του και το επιθετικό του στυλ δράσης λατρεύεται από τους θαυμαστές του. Οι νίκες κόντρα στους Σέλμπι, Φράμπτον, Γκάλαχαντ βοήθησε να ενισχύσει τη θέση του ως πρωταθλητής IBF featherweight κι ένας μεγάλος αγώνας με ένα αστέρι από το εξωτερικό είναι τώρα ο βασικός στόχος. Αν νικήσει τον κάτοχο τίτλου WBA της Κίνας, Χου, ο Γουόρινγκτον θα πήγαινε σε άλλο επίπεδο.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Μποξ με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X