Δέκα παίκτες που κινδυνεύουν με... burnout! (infographic)

Δέκα παίκτες που κινδυνεύουν με… burnout! (infographic)

Δυστυχώς, το συμπιεσμένο πρόγραμμα εξαιτίας της πανδημίας και οι διαφαινόμενες διεθνείς δεσμεύσεις μπορούν να καταπονήσουν τους παίκτες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και να υποστούν burnout. Για να δείξουμε ποιος κινδυνεύει περισσότερο, το bwin News εντόπισε τους 10 παίκτες στα Top 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχουν τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από την αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Η επιτυχής επιστροφή της Γουλβς στην Premier League οφείλεται πολύ στην ικανότητά τους να βασίζονται στον ίδιο μικρό πυρήνα παικτών.

Ωστόσο, η ένταση από την πορεία στο Europa League της περασμένης σεζόν, η οποία πρόσθεσε πολλούς αγώνες στα μέσα της εβδομάδας στο πρόγραμμά τους, έφερε ένα ακόμα επίπεδο πίεσης στους βασικούς της πρώτης ομάδας.

Τρεις από τους 10 παίκτες με τα περισσότερα λεπτά στις ομάδες τους που έπαιξαν από την αρχή της περασμένης σεζόν βρίσκονται στην ομάδα του Νούνο Επσίριτο Σάντο. Ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα μεγάλα πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης, είναι ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόαντι.

Ο στυλοβάτης της άμυνας του συλλόγου του κλήθηκε και στην Εθνική Αγγλίας «έγραψε» ακόμη περισσότερα μίλια στο κοντέρ του.

Ο Κόαντι ξεπερνά τον Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναν ακόμα παίκτη που θα είναι στην αποστολή της Αγγλίας στο Euro 2021. Ενας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να υποστεί burnout το επόμενο καλοκαίρι, εάν η φυσική του κατάσταση δεν αντιμετωπιστεί προσεκτικά.

Οι άλλοι δύο παίκτες της Γουλβς που βρίσκονται στους 10 πρώτους είναι ο επιθετικός Ραούλ Χιμένες και ο έμπειρος μέσος Ζοάο Μουτίνιο, που κατατάσσονται στην τέταρτη και την έκτη θέση αντίστοιχα.

Ο 34χρονος Μουτίνιο βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, αφού λόγω ηλικίας θα χρειαστεί να διαχειριστεί καλύτερα τον χρόνο συμμετοχής και να να αποφύγει την εξουθένωση.

Επτά από τους 10 παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής  προέρχονται από την Premier League. Ενώ οι Reds έχουν αξιοζήλευτο ταλέντο στη διάθεσή τους, ο αριστερός μπακ Άντι Ρόμπερτσον και ο φορ Μο Σαλάχ είναι σαφείς πρώτες επιλογές στις αντίστοιχες θέσεις τους και έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X