MMA: Πού έχουν πραγματοποιηθεί οι μεγάλοι αγώνες; (Infographic)

MMA: Πού έχουν πραγματοποιηθεί οι μεγάλοι αγώνες; (Infographic)

Το UFC παραμένει ένα από τα συνερπαστικότερα sports στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, υπήρξαν περισσότερες εκδηλώσεις UFC στο MGM Grand στο Λας Βέγκας από ό, τι σε οποιαδήποτε χώρα εκτός από τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνολικά, έχουν πραγματοποιηθεί 131 εκδηλώσεις στο Λας Βέγκας, το οποίο είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο κράτος – ή χώρα για τη διεξαγωγή αγώνων. Η κυριαρχία του Λας Βέγκας αναμένεται να συνεχιστεί για λίγο ακόμα.

Το Mohegan Sun Arena στο Κοννέκτικατ ήταν ο μοναδικός πιο δημοφιλής χώρος με 26 εκδηλώσεις – λίγο περισσότερο από το 10% του συνόλου μέχρι σήμερα – και το επόμενο πρόγραμμα θα πρέπει να το επεκτείνει.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα μαχητικά αθλήματα με πολλά ειδικά! |21+

Παράλληλα, η Ιταλία είναι η χώρα με τις περισσότερες διοργανώσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, προσπερνώντας πρόσφατα τον Καναδά.

Η Αγγλία και η Ιρλανδία φιλοξένησαν επίσης έξι εκδηλώσεις, με το Δουβλίνο να διοργανώνει το Bellator 243 λίγο πριν ξεκινήσει το κύμα των ακυρώσεων που σχετίζεται με την πανδημία του Κορονοϊού. Ωστόσο, το UFC πρόκειται να επιστρέψει στην ιρλανδική πρωτεύουσα τον Οκτώβριο για το Bellator Dublin 3.

Για την γεωγραφική ισορροπία, το ONE Championship έχει πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Ασία μέχρι στιγμής.

Μέχρι τον Αύγουστο του 2020, η Σιγκαπούρη έχει διοργανώσει τα περισσότερα γεγονότα με 28, αν και η Κίνα φαίνεται ότι θα την ξεπεράσει.

Οι εκδηλώσεις Three Reign of Dynasties πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Σανγκάη τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, η οποία θα λάβει τον συνολικό αριθμό των κινεζικών εκδηλώσεων έως και 30.

 

Σχολιάστε

X