Τα πιο «καυτά» επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη! (Infographic)

Τα πιο «καυτά» επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη! (Infographic)

Υπάρχουν δίδυμα που γράφουν ιστορία με τα γκολ και την προσφορά τους. Δίδυμα, που κάνουν τη διαφορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα! Γκολ, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Φράση – κλισέ, αλλά και μια μεγάλη αλήθεια. Μας αρέσει ο γρήγορος ρυθμός σε ένα ματς, οι μεγάλες επεμβάσεις, όμως όσες ευκαιρίες και αν δημιουργηθούν, αν η μπάλα δεν πάει στα δίχτυα κάτι λείπει.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παίκτες που σκοράρουν, είναι και οι πιο δημοφιλείς στο ποδόσφαιρο. Δείτε άλλωστε το παράδειγμα με τη Χρυσή Μπάλα, μιας και μόλις τέσσερις, οι Λεβ Γιασίν, Φραντς Μπέκενμπαουερ, Ματίας Ζάμερ και Φάμπιο Καναβάρο, δεν είχαν άμεση σχέση με το γκολ. Οι υπόλοιποι, σέντερ φορ, επιτελικοί, εξτρέμ,  δεκάρια και χαφ είχαν στο βιογραφικό τους μεγάλα γκολ και σχέση με το «πλεκτό». Το γκολ είναι μια από τις λίγες λέξεις που παραμένει αναλλοίωτη σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού. Ζευγάρια που κάνουν τη διαφορά, που μιλούν με τα μάτια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατορθώνουν να κάνουν άνω – κάτω τις αντίπαλες άμυνες.

Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει γρήγορα, το bwin News έκανε βόλτα στην Ευρώπη και αναζήτησε τα ζευγάρια ποδοσφαιριστών που έχουν τις καλύτερες συνεργασίες με σκοράρισμα στο γήπεδο, που είναι… ερωτευμένα με τα αντίπαλα δίχτυα. Πώς το υπολογίσαμε αυτό; Το βάρος έπεσε στα λεπτά συμμετοχής καθε ζευγαριού στο 90λεπτο από την αρχή της προηγούμενης σεζόν. Αφήσαμε εκτός τους παίκτες που δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής μαζί σε ένα ματς και βρήκαμε τα δέκα ζευγάρια ανα χώρα!

Ποιο είναι το κορυφαίο ζευγάρι στο ελληνικό πρωτάθλημα; Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έκανε πέρσι μια φανταστική σεζόν, κατέκτησε το νταμπλ και παρουσίασε εξαιρετική εικόνα! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 20 γκολ, όμως στο πλευρό του είχε κι έναν εντυπωσιακό Μασούρα. Ενα εκρηκτικό δίδυμο που σκοράρει ένα γκολ ανα 1.28 λεπτά!

Στην Premier League η εμπειρία κερδίζει! Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ριγιάντ Μαχρέζ της Σίτι, αφήνουν πίσω τους Ράσφορντ και Γκρίνγουντ της Γιουνάιτεντ, όπως και τους Σον – Κέιν της Τότεναμ.

Λιονέλ Μέσι και Ανσού Φάτι βρήκαν «χημεία», όμως ο τραυματισμός του νεαρού ήταν η αιτία, ώστε δίδυμο της Μπάρτσα να βρεθεί στη 2η θέση της σχετικής λίστας. Αντίθετα, Πάκο Αλκάθερ και Μορένο της Βιγιαρεάλ είναι στην κορυφή με 17 γκολ σε 1279 λεπτά συμμετοχής!

Στη Serie A, o Zλάταν Ιμπραΐμοβιτς αφήνει πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά κανείς από τους δυο σταρ δεν είναι στην κορυφή! Το Infographic που ακολουθεί σας προσφέρει τα ζευγάρια – γκολ σε οκτώ πρωταθλήματα, αλλά και σε Champions, Europa League.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X