Ποιοι είναι οι πιο... δημοφιλείς free agents αυτό το καλοκαίρι; (Infographic)

Ποιοι είναι οι πιο… δημοφιλείς free agents αυτό το καλοκαίρι; (Infographic)

Τη στιγμή που η ποδοσφαιρική σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ήδη ετοιμάζουν τα μεταγραφικά τους πλάνα για φέτος το καλοκαίρι. To bwin News με απίθανο Infographic σας βάζει στο κλίμα του καυτού μεταγραφικού παζαριού!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Τη στιγμή που η ποδοσφαιρική σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ήδη ετοιμάζουν τα μεταγραφικά τους πλάνα για φέτος το καλοκαίρι. Παρότι θα γίνουν σκληρές… μάχες για τα κορυφαία ταλέντα της γηραιάς ηπείρου υπάρχει η πιθανότητα ορισμένες μεγάλες μεταγραφές να γίνουν χωρίς να δαπανηθούν μεγάλα ποσά και με παίκτες να κλείνουν ως ελεύθεροι.

Φέτος υπάρχει ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός τοπ παικτών των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν και μπορούν έτσι να πάρουν μεταγραφή χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ενδιαφερόμενους συλλόγους. Υπάρχει μάλιστα μία ολόκληρη 11άδα με free agents που κάνουν τη διαφορά:

Aμυντικοί

Ξεκινώντας από το τέρμα υπάρχει ο σταρ της Μίλαν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, που είναι έξι χρόνια στην πρώτη ομάδα αν και 22 ετών. Η ιταλική ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τα καταφέρει.

Στη συνέχεια υπάρχουν elite κεντρικοί αμυντικοί. Δύο εξ αυτών στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ζερόμ Μπόατενγκ αναμένεται να φύγει και να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του σε ηλικία 32 ετών κυρίως με επιθυμία των Βαυαρών. Υπάρχει και ο νεότερος Αλάμπα που έχει αποφασίσει να αλλάξει ομάδα και να βρει αλλού συμβόλαιο.

Ο τρίτος είναι ο Σέρχιο Ράμος. Αρχηγός της Ρεάλ στα 34 του και ενώ οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο έχουν… παγώσει. Παρά την ηλικία του συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και το μέλλον του συνδέεται με την Παρί.

Μέσοι

Σε ένα κέντρο πέντε παικτών υπάρχουν καλές επιλογές. Είναι ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ, πιο μεγάλος βέβαια σε ηλικία, που ωστόσο παραμένει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι εμφανίσεις του είναι πειστικές για να του δώσουν ένα νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ αλλά εάν δεν το βρει τότε έχει αρκετές ακόμα επιλογές.

Μια ελκυστική περίπτωση είναι ο Βαϊνάλντουμ. Ένα κομμάτι της ομάδας του Κλοπ, της Λίβερπουλ. Δυναμικός και με μεγάλη αντοχή και παίκτης που δύσκολα αναπληρώνεται. Το συμβόλαιό του λήγει και ο συμπατριώτης του, Ρόναλντ Κούμαν, τον θέλει στη Μπαρτσελόνα.

Στις δύο πλευρές υπάρχουν δύο wingers που παραμένουν σε κορυφαίο επίπεδο. Στα δεξιά ο Φλοριάν Τοβάν, ένας από τους κορυφαίος ακραίους στη Ligue 1 και στην άλλη πλευρά ο Χακάν Τσαλχάνογλου της Μίλαν. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει και στο κέντρο αλλά και αριστερά και ενώ τον θέλει η Γιουνάιτεντ.

Επιθετικοί

Στη μία πλευρά μπορεί να τοποθετηθεί ο παίκτης που έχει κυριαρχήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Ο Λιονέλ Μέσι έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίες. Όμως η σχέση του με τη Μπαρτσελόνα έχει δοκιμαστεί περισσότερο από ποτέ, έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση και το καλοκαίρι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Τώρα το ποιες ομάδες μπορεί να καλύψουν τις απαιτήσεις του είναι μία άλλη κουβέντα.

Υπάρχει ένας ακόμα κορυφαίος Αργεντίνος παίκτης, που μπορεί επίσης να φύγει ως ελεύθερος. Είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο σταρ της Σίτι. Ο τέταρτος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη Premier που λόγω των τραυματισμών και της καταπόνησής του σκέφτεται ένα λιγότερο σκληρό πρωτάθλημα. Η 11άδα κλείνει με έναν ακόμα αστέρα από την Ολλανδία, τον Μέμφις Ντεπάι. Ικανότατος, γρήγορος και μόλις 27 ετών ακόμα. Ο Ντέπαι έδειξε τρομερές ικανότητες στη Ligue 1 και η συχνότητά του σε γκολ και ασίστ μπορεί να δώσει ώθηση σε οποιαδήποτε ομάδα.

X