NBA: Οι κορυφαίοι free agents του 2020! (Infographic)

NBA: Οι κορυφαίοι free agents του 2020! (Infographic)

To NBA ξεπέρασε όλα τα εμπόδια λόγω του κορονοϊού και η σεζόν ολοκληρώθηκε στη «φούσκα» του Ορλάντο με πρωταθλητές τους Λος Άντζελες Λέικερς. Με το τέλος της σεζόν, ρίχνουμε μια ματιά στους συναρπαστικότερους free agents για το 2020.

Οι φανατικοί του αθλήματος θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα τέλη του χρόνου για να πάρουν γεύση NBA, ωστόσο το βλέμμα είναι στους free agents και στο πού θα καταλήξουν. Το bwin News εντόπισε τους πέντε παίκτες με τις καλύτερες επιδόσεις σε κάθε κατηγορία.

 

Πόντοι ανά αγώνα
Το πλέον εμφανές στατιστικό όλων είναι οι πόντοι και οι κορυφαίοι σκόρερ, που μπορεί να αποχωρήσουν από τους πρωταθλητές. Οι Λέικερς θριάμβευσαν, όμως η νέα σεζόν μπορεί να τους βρει χωρίς τον Άντονι Ντέιβις, που δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει τη ρήτρα παραμονής του στο Λος Άντζελες. Ο Ντέιβις είναι επίσης στους πέντε τοπ free agents σε ριμπάουντ, κλεψίματα, μπλοκ και λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ριμπάουντ ανά αγώνα
Ο παίκτης με τα περισσότερα ριμπάουντ κρατάει επίσης την τύχη στα χέρια του. Οι δύο φορές All Star Αντρέ Ντράμοντ, ο οποίος έχει πολύ καλές επιδόσεις στα ριμπάουντ, είναι ένας ακόμα free agent που βρίσκεται σε περισσότερες από μία τοπ κατηγορίες, με παρουσία σε κλεψίματα και μπλοκ. Όποιος τον πάρει από τους Καβαλίερς ξέρει το τι αποκτά.

Ασίστ ανά αγώνα
Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει τις 10.2 ασίστ του ΛεΜπρον ανά ματς, όμως υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες που θα γίνουν free agents. Ένας από αυτούς είναι ο Φρεντ ΒανΒλιτ που μπορεί να ενδυναμώσει αρκετές ομάδες, εάν οι Ράπτορς δεν τον πείσουν να μείνει στο Τορόντο. Ο ΒανΒλιτ είναι σε τοπ πεντάδα και στα κλεψίματα και έχει παίξει περισσότερα λεπτά από κάθε free agent την περασμένη σεζόν.

Ο Κρις Νταν, ως top performer σε αυτήν την κατηγορία, δύσκολα θα μείνει στους Σικάγο Μπουλς. Ο ποιντ γκαρντ του Σικάγο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Έχοντας συγκεκριμένο περιορισμό, οι Μπουλς μπορούν να τον κρατήσουν εάν… ματσάρουν τις προσφορές που θα έχει στα χέρια του.

Μπλοκ ανά παιχνίδι

Ένας ακόμα στατιστικός τομέας όπου ο επικεφαλής είναι free agent. Ο Χασάν Γουάιτσαιντ είχε μέσο όρο λίγο πιο κάτω από 3 μπλοκ ανά ματς με τους Μπλέιζερς, έχοντας επίδοση – ρεκόρ με 10 μπλοκ απέναντι στους Μπουλς τον Νοέμβριο. Είναι πολύ αγαπητός στο Πόρτλαντ, ωστόσο είναι από τους πλέον εντυπωσιακούς free agents του 2020.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X