Football Manager 2021: Πώς θα βρεις τα καλύτερα wonderkids! (Infographic)

Football Manager 2021: Πώς θα βρεις τα καλύτερα wonderkids! (Infographic)

Με την έκδοση του Football Manager 2021 να είναι ήδη σε κυκλοφορία, πολλοί χρήστες αναμένεται να ξοδέψουν μήνες ολόκληρους για να ετοιμάσουν την ομάδα που θέλουν να οδηγήσουν στη… δόξα. Η διαρκής επιτυχία σε ένα τέτοιο παιχνίδι βασίζεται στα νέα ταλέντα που είναι έτοιμα να διαδεχθούν τα αστέρια, αλλά και στο να βρεθεί το επόμενο wonderkid από τον χρήστη πριν από τους ανταγωνιστές του. Η αναζήτηση του επόμενου και ανερχόμενου ταλέντου στο Football Manager 2021 γίνεται πιο εύκολη με τη λίστα των wonderkids ή αλλιώς των πολλά υποσχόμενων παικτών.

Το bwin News με ένα απίθανο infographic σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Football Manager 2021.

Ένας manager μέσα στο παιχνίδι μπορεί να παρακολουθεί για τον επόμενο Ενγκολό Καντέ ή τον νέο Λούκα Μόντριτς. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε ένας αλγόριθμος που επιτρέπει να γίνεται συγκεκριμένος συνδυασμός. Με αυτόν υπολογίζεται η ομοιότητα ενός νέου παίκτη με τους αστέρες του ποδοσφαίρου και το πόσο κοντά είναι τα νεαρά αστέρια με τους σταρς από πλευράς ικανοτήτων.

 

Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψετε;

Ορισμένοι παίκτες έχουν ήδη την… ταμπέλα των wonderkids στη φετινή έκδοση. Παίκτες που μπορεί να… εκτοξεύσουν μία ομάδα.

Παραδείγματα είναι ο Ντε Λιχτ της Γιουβέντους, ο Σάντσο της Ντόρτμουντ και ο Χάαλαντ επίσης της Μπορούσια, με ένα υψηλό μπάτζετ βέβαια. Υπάρχει και ο Μάρκος Αντόνιο της Σαχτάρ ή ο Μπαρεντσέα της Σοσιεδάδ. Παίκτες που η αξία τους στην αγορά είναι ακόμα κάτω από 6 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα και όταν ο gamer / χρήστης πάρει μία ομάδα με δυνατότητα να ξοδέψει πολλά θα πρεπει να κοιτάζει πέρα από την αξία, αλλά και τα μεγάλα ονόματα.

Πώς μπορούν να συγκριθούν όμως τα περισσότερο υποσχόμενα ταλέντα στο Football Manager 2021; Για να είναι κανείς πιο σίγουρος για τις συγκρίσεις που θα κάνει, ο συγκεκριμένος αλγόριθμος αναδεικνύει το πόσο διαφέρει ένα νέο μεγάλο ταλέντο από έναν σταρ που έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί. Αυτό μπορεί να το δει σε κάθε κατηγορία και τομέα παιχνιδιού και ειδικότερα στις κατηγορίες που διαπρέπει ο εκάστοτε ποδοσφαιρικός σταρ.

Πώς εμφανίζονται οι πιο υποσχόμενες προοπτικές στο Football Manager 2021;

Η αναζήτηση έφερε πέντε περιπτώσεις νέων ταλέντων που ταιριάζουν περισσότερο με ελίτ παίκτες. Για παράδειγμα, όποιος ψάχνει τον επόμενο Τζακ Γκρίλις μπορεί να τον βρει στο πρόσωπο του 19χρονου Λι Κανγκ Ιν της Βαλένθια. Ο Νοτιοκορεάτης έχει την ίδια δυναμική σε στιλ παιχνιδιού, ντρίμπλα και τεχνική. Μπορεί να παίξει στις ίδιες θέσεις και αυτή τη στιγμή παίρνει το ένα δέκατο από τις αποδοχές του Άγγλου.

Για τους managers / χρήστες που προτιμούν να καθοδηγήσουν ένα μικρό club και να το οδηγήσουν σε ένδοξες στιγμές από το να πάρουν ένα μεγαθήριο, στη σχετική ανάλυση υπάρχουν παίκτες που περιγράφονται ως πολλά υποσχόμενοι και μπορούν να φτάσουν στο μάξιμουμ της αξίας τους.

Tο μπάτζετ για να αποκτήσεις Wonderkids!

Με το να στείλει κάποιος τους scouts του στην Ολλανδική Eredivisie φτιάχνει μία πολύ καλή στρατηγική νίκης βρίσκοντας νέα ταλέντα. Ο αλγόριθμος δείχνει 38 πολλά υποσχόμενους παίκτες στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Σε επίπεδο ομοιότητας με ελίτ παίκτες το ποσοστό φτάνει στο 70%.

Μετά την Ολλανδία, η SuperLeague της Σερβίας έχει 19 πολλά υποσχόμενους παίκτες και μετά το Βέλγιο και η Κολομβία στις top κατηγορίες έχουν διπλά νούμερα. Ορισμένα ονόματα είναι ο 16χρονος φουλ μπακ της Φιορεντίνα, Νταβίντε Τζεντίλε που δείχνει σαν ο νέος Ματ Ντόχερτι με πολύ υψηλή βαθμολογία στις επιθετικές αρετές και παίζοντας και στις δυο πλευρές. Στην Eredivisie είναι ο Νορβηγός εξτρέμ, Φίλιπ Μόλερ Ντελαβέρις, που μοιάζει πολύ στον Σέρζε Γκνάμπρι. Οι managers που θα έχουν μικρότερο μπάτζετ μπορούν να επενδύσουν στον συμπατριώτη του, Ρούναρ Νόρχειμ, μόλις 16 ετών που δείχνει να μοιάζει αρκετά στον Μέμφις Ντεπάι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κόπα Λιμπερταδόρες με αμέτρητα ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X