Κολομβία - Χιλή: Το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών!

Κολομβία – Χιλή: Το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών!

Εναρξη: 02:00, 29/06/2019
Γήπεδο: Arena Corinthians, São Paulo

Κολομβία vs Χιλής στο Σάο Πάουλο και το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών υπόσχεται πάθος και πολλές συγκινήσεις. 

Το πιο δυνατό ζευγάρι των «8» του Copa America

Είναι ο πιο δυνατός και ανταγωνιστικός προημιτελικός. Οι Κολομβιανοί υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κεϊρόζ είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε και τα τρία ματς της στην φάση των ομίλων και το έκανε δίχως να δεχθεί κανένα γκολ. Ωστόσο πέφτει πάνω στην κάτοχο του θεσμού.

Η Χιλή μπορεί να είχε κερδίσει τα δύο προηγούμενα Κόπα Αμέρικα, όμως δεν έδωσε το παρών στο Μουντιάλ του προηγούμενου καλοκαιριού. Οι Χιλιανοί στο τουρνουά δεν δείχνουν σε τόσο καλή κατάσταση αλλά παρόλα αυτά μάζεψαν έξι πόντους στο γκρουπ τους με το 4-0 με Ιαπωνία και 2-1 με Εκουαδόρ.

Η ομάδα του Ρεινάλντο Ρουέδα πάντως έδειξε καλύτερη από την Ουρουγουάη παρά την ήττα της με 1-0, όπου βέβαια ξεκούρασε τον Βιδάλ. Ο χαφ της Μπαρτσελόνα έχει συνθέσει ένα πολύ καλό τρίο στο κέντρο με τον Αρανθουίζ της Λεβερκούζεν και τον Πούλγκαρ της Μπολόνια. Μπροστά ο Αλέξις Σάντσες συνεχίζει να σε καλό επίπεδο για την Εθνική με δύο γκολ και μία ασίστ. Οι Κολομβιανοί από την άλλη έχουν δίλημμα με τους φορ. Ο Φαλκάο είναι σε πτώση και χωρίς γκολ έως τώρα και ο φορμαρισμένος Ζαπάτα έχει δύο γκολ σε 123 λεπτά, προερχόμενος από πολύ καλή σεζόν με την Αταλάντα.

Ρεκόρ η Κολομβία, σερί η Χιλή!

Oι Κολομβιανοί μετρούν τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ, ρεκόρ που είχε να επιτευχθεί στη διοργάνωση από το 2004! Εξαιρετική η παράδοση των Χιλιανών κόντρα στην Κολομβία, είναι αήττητη στα επτά τελευταία ματς σε ματς που έγιναν σε ουδέτερη έδρα. Εχει έξι νίκες, πέντε είναι διαδοχικές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X