Μίλαν - Γιουβέντους: Ζλάταν vs Κριστιάνο στο Coppa Italia!

Μίλαν – Γιουβέντους: Ζλάταν vs Κριστιάνο στο Coppa Italia!

Eναρξη: 21.45, 13/02/2020
Γήπεδο: Giuseppe Meazza

Πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας και η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους. Ζλάταν vs Kριστιάνο σε μια μοναδική μονομαχία!

Στη σκιά της συντριβής η Μίλαν
Η Μίλαν για 45 λεπτά ήταν εντυπωσιακή και ο Ζλάταν μοναδικός! Δυο γκολ οι ροσονέρι, με τον Σουηδό σταρ να βρίσκει δίχτυα και να μοιράζει ασίστ. Οι Ροσονέρι κυριάρχησαν, δεν πέτυχαν όμως άλλα τέρματα και όταν το β’ μέρος έφερε… μπλακάουτ, οι συνέπειες ήταν καταστροφικές. Ανατροπή για… όσκαρ έκανε η Ίντερ, με τη Μίλαν να είναι εκτός ρυθμού και αδύναμη να αντισταθεί. Δεύτερο διαδοχικό ματς που δεν κερδίζουν οι Ροσονέρι, με συνέπεια να απομακρυνθούν από την τετράδα. Στα προημιτελικά κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Τορίνο, επικρατώντας 4-2 στην παράταση. Λυτρωτής ο Τσαλχάνογλου που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, ενώ έδωσε και το προβάδισμα στον έξτρα χρόνο. Στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και στο Σαν Σίρο θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ο Κριστιάνο δεν… έσωσε τη Γιουβέντους
Γιουβέντους σε κρίση; Η «Μεγάλη Κυρία» έχει ξανά συγκάτοικο στην κορυφή και στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν παρουσιάζει κενά και σκορπίζει… ανησυχία στους φιλάθλους της. Τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούν να προσφέρουν πάντα σωσίβιο στην Γιουβέντους. Αυτό αποδείχθηκε απέναντι στην Βερόνα, κόντρα στην οποία η Μεγάλη Κυρία πίστεψε ότι θα σωθεί λόγω του Πορτογάλου σταρ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Κι αυτό διότι ο CR7 ήταν ο μόνος που έδειξε να έχει κίνητρο για μια σπουδαία παράσταση. Ως σύνολο, οι Μπιανκονέρι απέτυχαν παταγωδώς, έκαναν ένα από τα χειρότερα ματς τους επί ημερών Μαουρίτσιο Σάρι και γνώρισαν δεύτερο διαδοχικό κάζο εκτός έδρας, μετά την ήττα από την Νάπολι. Ο Πορτογάλος σταρ έκανε αυτό που έθεσε ως νέο στόχο την περασμένη αγωνιστική. Τότε, ισοφάριζε τον Νταβίντ Τρεζεγκέ για το κορυφαίο σερί παραγωγικότητας στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον, του ανήκει αποκλειστικά. Ο CR7 σκόραρε στο 65′ κόντρα στην Βερόνα, βρήκε δίχτυα για 10η διαδοχική αναμέτρηση και για 20ή φορά στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος στην ιστορία που κάνει κάτι αντίστοιχο σε δύο κορυφαίες λίγκες (La Liga, Serie A). Το βλέμμα στρέφεται στον ημιτελικό κυπέλλου με τη Μίλαν και στόχος είναι να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης μέσα στο Μιλάνο.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς vs Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ζλάταν ήταν εντυπωσιακός στο α’ μέρος του ντέρμπι, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την… καταστροφή στην επανάληψη. Κόντρα στην πρώην του ομάδα και στόχος το γκολ που θα φέρει πιο κοντά τη Μίλαν στην πρόκριση. Ο Ζλάταν έχει σκοράρει μόλις μια φορά απέναντι στη Μεγάλη Κυρία! Απέναντί του ο Κριστιάνο, ο οποίος έχει βρει δίχτυα σε δέκα διαδοχικά ματς. Ο Πορτογάλος με 11 γκολ στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια θέλει να μεγαλώσει το σερί του. Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 11 φορές, με τον CR7 να έχει το πάνω χέρι, μετρώντας πέντε νίκες, ενώ ο Σουηδός έχει μόλις! Και στα γκολ… νικητής είναι ο Ρονάλντο έχοντας 6 τέρματα, έναντι 3 του Ζλάταν!

Μίλαν – Γιουβέντους, τα δέκα τελευταία

Σε 201 ματς στη Serie A, η Γιουβέντους έχει 79 νίκες, 63 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ 59 επιτυχίες μετρά η Μίλαν! Σε 10 ραντεβού των Σάρι και Πιόλι, ο κόουτς της Γιούβε έχει έξι νίκες και τρεις ήττες.

10/11/19  Γιουβέντους – Μίλαν 1-0
06/04/19  Γιουβέντους – Μίλαν 2-1
16/01/19  Γιουβέντους – Μίλαν 1-0
11/11/18   Μίλαν – Γιουβέντους 0-2
09/05/18 Γιουβέντους – Μίλαν 4-0
31/03/18  Γιουβέντους – Μίλαν 3-1
28/10/17  Μίλαν – Γιουβέντους 0-2
10/03/17  Γιουβέντους – Μίλαν 2-1
25/01/17  Γιουβέντους – Μίλαν 2-1
23/12/16  Γιουβέντους – Μίλαν 1-1 (3-4 πεν.)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X