Γιουβέντους - Μίλαν: Τα στατιστικά του Derby d'Italia! (infographic)

Γιουβέντους – Μίλαν: Τα στατιστικά του Derby d’Italia! (infographic)

Derby d’Italia στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν! Σε κακή κατάσταση οι Ροσονέρι, δεν εντυπωσιάζει η Μεγάλη Κυρία.

H πρόκριση στους “16” για τη Γιουβέντους εξασφαλίστηκε και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων, όπως και το γεγονός ότι ο Ντάγκλας Κόστα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, ώστε να κάνει την υπέρβαση στο Champions League. Δεν εντυπωσιάζει ούτε στη Serie A, ωστόσο είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο ντέρμπι με τη Μίλαν ψάχνει μια δυνατή εμφάνιση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Η νίκη επί της Σπαλ πριν λίγες μέρες, πρώτη με τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο, είχε φέρει ηρεμία στη Μίλαν. Ωστόσο, η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι έφερε ξανά τρικυμία. Με τον Ιμόμπιλε να βρίσκει ξανά δίχτυα και τον Κορέα να γίνεται λυτρωτής στο 83′, οι Ρωμαίοι έφυγαν για πρώτη φορά έπειτα από τρεις δεκαετίες με νίκη από το San Siro και άφησε τους Μιλανέζους στα χαμηλά. Θα αντιδράσουν; Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το μεγάλο ντέρμπι είναι εδώ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X