eSoccer: Οι ποδοσφαιριστές επενδύουν στο «εικονικό» παιχνίδι

eSoccer: Οι ποδοσφαιριστές επενδύουν στο «εικονικό» παιχνίδι

Το ποδόσφαιρο έχει κατεβάσει ρολά λόγω της πανδημίας του Covid-19 και πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν πιάσει τα… χειριστήρια και έχουν στραφεί στα παιχνίδια, προκειμένου να μείνουν ασφαλείς, αλλά παράλληλα και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, προσφέροντας μία εναλλακτική λύση στους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εδώ και καιρό, όμως, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ασχολούνται με τα eSports. Κάποιοι από αυτούς απλά επενδύουν σε ομάδες, άλλοι αποκτούν ομάδες και κάποιοι αποφασίζουν να παίξουν οι ίδιοι μόλις κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Μεσούτ Οζίλ

Είναι γνωστός για την αγάπη του για τα video games. Έτσι, αποφάσισε να ιδρύσει και να χρηματοδοτήσει τη δική του ομάδα το 2018. Η M10 eSports έχει στις τάξεις της τον Ολλανδό Λέβι Φρέντερικ και τον Ινδό Σιντ Τσανταράνα. Πέρα από το ποδόσφαιρο ο άσος της Άρσεναλ έχει και μία ομάδα στο γνωστό παιχνίδι, Fortnite.

Γκάρεθ Μπέιλ

Λίγο πριν έρθει η πρώτη μεγάλη διάκριση για την ομάδα Ellevens, ήρθε η μεγάλη έκπληξη, καθώς αποκαλύφθηκε ποιος βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότησή της. Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν εκείνος πίσω από το όνομα της ομάδας και από την επιτυχία της. Μία ομάδα που δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγους κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αλέσιο Ρομανιόλι

Λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου έτους ο αρχηγός της Μίλαν πήρε την απόφαση να ιδρύσει μία ομάδα με το δικό του όνομα. Η «Team Romagnoli» συμμετείχε στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο eSoccer, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Στο μέλλον, πάντως, αναμένεται να βρίσκεται ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Κρίστιαν Φουκς

Η «NoFuchsGiven» μπορεί να μην πέτυχε τον μεγάλο της στόχο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο eSoccer φέτος, όμως συνολικά έχει πολύ ισχυρή παρουσία στα σημαντικότερα τουρνουά. Στις τάξεις της ανήκει ο πρωταθλητής του 2016, «MoBacha», ενώ με συμβόλαιο έχουν δεσμευτεί κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του eSoccer.

Αντουάν Γκριζμάν

Αποτελεί έναν από τους τελευταίους επαγγελματίες που αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτόν τον τομέα. Μαζί με τον αδερφό του, Τεό, ίδρυσαν την Grizi Esport στις αρχές του έτους και ήδη συγκεντρώνουν τίτλους από διάφορα τουρνουά. Την τροπαιοθήκη της ομάδας κοσμεί και το «EA SPORTS FIFA 20».

Νούρι Σαχίν

Ένας από τους επενδυτές της «Futbolist», είδε την ομάδα του να λαμβάνει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο eSoccer και να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά το 2019. Η ομάδα του μέσου της Βέρντερ είναι μία από τις επιτυχημένες στον κόσμο, έχοντα «έδρα» την Κωνσταντινούπολη.

Μπερντ Λένο

Ο Οζίλ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Άρσεναλ που έχει επενδύσει στο… εικονικό ποδόσφαιρο. Ο Λένο βλέπει τη δική του ομάδα να τα πηγαίνει πολύ καλά στην Virtual Bundesliga στην πατρίδα του. Ένας από τους παίκτες του, μάλιστα, ο Γιαν-Νίκλας Φλοκ, πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ρουντ Γκούλιτ

Ο Γκούλιτ εκτίμησε από πολύ νωρίς το eSoccer και δείχνει συχνά-πυκνά το παρόν σε διάφορα τουρνουά. Ήταν εκείνος, μάλιστα, που έδωσε το τρόπαιο στον παγκόσμιο πρωταθλητή στο Λονδίνο το 2017. Χρηματοδοτεί πολλούς παίκτες, που έχουν τα φόντα να φτάσουν ψηλά.

Εντουάρντο Σάλβιο

Όχι μόνο συμμετέχει με την ομάδα TS Warrior στα μεγάλα τουρνουά, αλλά του ανήκει και εταιρεία, η οποία κατασκευάζει χειριστήρια και για τις δύο μεγαλύτερες κονσόλες του κόσμου (PlayStation και Xbox). Οι παίκτες του είναι ανάμεσα στους κορυφαίους στην Πορτογαλία.

Νόμιμο στοίχημα esoccer με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X