Τράμπζονσπορ - ΑΕΚ: Νίκη... ελπίδας στην Τραπεζούντα!

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ: Νίκη… ελπίδας στην Τραπεζούντα!

Εναρξη: 20:30, 29/08/2019
Γήπεδο: Medical Park Stadyumu, Τραπεζούντα

Πολλές αλλαγές στην ΑΕΚ και κόντρα στην Τράμπζονσπορ θέλει να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες για την είσοδό της στους ομίλους του Europa League. 

Με Στάριτζ η Τράμπζονσπορ!
Η Τράμπζονσπορ ήταν αποτελεσματική στην Αθήνα εκμεταλλεύθηκε τα κενά της ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει 3-1 και να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης. «Είμαστε προσγειωμένοι. Ναι, έχουμε δυσκολίες, αλλά οι παίκτες μου έχουν ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις από την περασμένη σεζόν και μας έχουν φτάσει έως εδώ. Όποιος και να παίξει θα έχει την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Έχουμε προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι» είπε ο Γιουνάλ Καραμάν. Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ αναμένεται να πραγματοποιήσει κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Για το πρώτο βήμα στο άδειο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ!
Μπορεί η ΑΕΚ να εξασφάλισε την πρόκριση κόντρα στην Κραϊόβα, ωστόσο η εικόνα της στη συνέχεια ήταν απογοητευτική. Η εμφάνιση ήταν τόσο κακή που τα ερωτηματικά ενόψει και των πιο απαιτητικών αναμετρήσεων μεγάλωσαν. Με την πρόκριση επί της Κραϊόβα, οι κιτρινόμαυροι συμπλήρωσαν τέσσερις σερί προκρίσεις σε προκριματικά (Κλαμπ Μπριζ, Σέλτικ και Βίντι), ωστόσο το 1-3 από την Τράμπζονσπορ της βάζει τεράστια εμπόδια για μια πέμπτη. Μπήκε τέλος στο σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα στο Europa League, ενώ η εντός έδρας ήττα – σοκ από την Ξάνθη στην πρεμιέρα προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Ιλια Ιβιτς πήρε τη θέση του Λυμπερόπουλου, ως ο νέος τεχνικός διευθυντής, ενώ η Ενωση θα παρουσιαστεί με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της, μιας και ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν «Και η πίστη νικάει τα πάντα. Μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε προσήλωση, πειθαρχία και κατάλληλη στρατηγική» τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X