Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άλκμααρ: Για την πρωτιά στο Όλντ Τράφορντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άλκμααρ: Για την πρωτιά στο Όλντ Τράφορντ!

Eναρξη: 22.00, 12/12/2019
Γήπεδο:
Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Η πρωτιά του ομίλου περνά από το Ολντ Τράφορντ, όπου η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άλκμααρ. Σε εξαιρετικό μομέντουμ και οι δυο ομάδες. 

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Γιουνάιτεντ

Σε απίθανο μομέντουμ η Γιουνάιτεντ, η οποία μέσα σε μια εβδομάδα νίκησε την Τότεναμ του Μουρίνιο εντός, αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός. Στο ντέρμπι με την ομάδα του Γκουαρδιόλα ξεχείλιζε από πάθος και πήρε αυτό που ήθελε! Στο Καζακστάν πριν από δύο εβδομάδες παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές και ηττήθηκε (2-1), παρά το γεγονός πως προηγήθηκε. Ωστόσο, είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League. Αν δεν χάσει από την Αλκμααρ θα σφραγίσει και την πρωτιά του ομίλου. «Στο εσωτερικό της ομάδας έχουμε μεγάλη πίστη σε αυτό που κάνουμε και στη δουλειά μας. Τώρα βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Σόλσκιερ.

Νίκη για… πρωτιά η Άλκμααρ
Tην Κυριακή η Άλκμααρ πέρασε εύκολα από την έδρα της Τσβόλε (3-0) και εκμεταλλευόμενη την γκέλα του Αγιαξ, τον οποίο υποδέχεται στη της έδρα την, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Στο Γιουρόπα Λιγκ ο βαθμός που απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Παρτιζάν (2-2 εντός) ήταν αρκετός για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Κάκιστη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο 86′ ήταν πίσω στο σκορ, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 83’), ωστόσο, με δύο τέρματα του Ντράουφ στο 87’ και στο 93’ κατάφερε να πάρει τη χρυσή ισοπαλία και να προκριθεί. Στο -1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται μόνο νίκη απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Αλκμααρ, η παράδοση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ρεκόρ 6-1-1 εντός έδρας κόντρα σε Ολλανδούς, ενώ η Αλκμααρ ηττήθηκε και στις 4 επισκέψεις της σε αγγλικό έδαφος!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X