Απόλλων Λεμεσού - Ντάνταλκ: Με σύμμαχο την εμπειρία

Απόλλων Λεμεσού – Ντάνταλκ: Με σύμμαχο την εμπειρία

Eναρξη: 20:00, 01/08/2019
Γήπεδο: ΓΣΠ (22.860), Λευκωσία

Ο Απόλλων ηττήθηκε στην Ιρλανδία από τη Ντάνταλκ και στο ΓΣΠ καλείται να εκμεταλλευθεί την εξαιρετική του παρουσία στα ματς που δίνει στην Κύπρο.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την Αούστρια Βιέννης. Το ματς θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, που δεν είναι η φυσική έδρα του Απ. Λεμεσού. Αλλωστε, το «Τσίρειο» δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

Δυνατός εντός ο Απόλλων
Το εντυπωσιακό τέρμα του Φώτη Παπουλή μόλις στο 6ο λεπτό δεν ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα που γνώρισε την ήττα 2-1 στο Δουβλίνο. Τα τέρματα της Σάμροκ σημείωσαν οι Γκρας και Ρομπέρτο Λόπες στο 14’ και στο 58’ αντίστοιχα. Μπορεί στην Ιρλανδία η εμφάνιση να μην ήταν πειστική, ωστόσο ο Απόλλων έχει φροντίσει στην Ευρώπη να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Δυνατός εντός έδρας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού πέρσι, συμμετείχε σε προκριματικά και ομίλους, σε 8 αγώνες είχε 6 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στα 7 σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ. Ο Απόλλων έχει καταφέρει στις 4 από τις 6 φορές που συμμετείχε σε προκριματικούς γύρους να βρεθεί στη φάση των ομίλων του Europa League. Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθεί με ομάδα από την Ιρλανδία.

Για την υπέρβαση η Ντάνταλκ
Η ισοπαλία με την Κορκ εντός έδρας την έστειλε στο… -7 από τη Ντάνταλκ και το όνειρο του πρωταθλήματος στην Ιρλανδία απομακρύνεται. Στην Ευρώπη στρέφει το βλέμμα της, εντός έδρας επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα. Είναι αήττητη στα 7 τελευταία της σε πρωτάθλημα και προκριματικά (3 ισοπαλίες, 4 νίκες). Τελευταία φορά που συμμετείχε σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από το 2011-12 όταν βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X