Α.Ε. Λεμεσού - Άρης - : Ολα για την πρόκριση οι Κίτρινοι

Α.Ε. Λεμεσού – Άρης – : Ολα για την πρόκριση οι Κίτρινοι

Εναρξη: 20:00, 01/08/2019
Γήπεδο: AEK Arena, Λάρνακα

Ο Άρης αν και ήταν καλύτερος έμεινε στο μηδέν και στην Κύπρο καλείται να σφραγίσει την πρόκριση εις βάρος της ΑΕΛ Λεμεσού.

Από εξαιρετική σεζόν η ΑΕΛ Λεμεσού
Η ΑΕΛ Λεμεσού στάθηκε τυχερή, είδε τον Άρη να έχει μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος κράτησε το μηδέν. Βέβαια, είχε κι αυτή με τη σειρά της δοκάρι. «Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στον δεύτερο αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίζεις μόνος, έχεις έναν αντίπαλο. Οργανώσαμε καλά την άμυνά μας, δουλέψαμε εξάλλου πάνω σ’ αυτό, δεν μας βγήκε το transition game μας, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους» είπε ο κόουτς της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ.

Η Λεμεσός είχε μια εξαιρετική χρονιά στο περσινό πρωτάθλημα. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Κέρκεζ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο.
Ηταν ο 2ος τίτλος μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος το 2012. Το αστέρι είναι ο Μανού Τόρες, ενώ ο Ρούμπεν Χουράδο Φερνάντεθ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 γκολ σε 31 ματς. Στο τελευταίο δυνατό τεστ με την Ουκρανική Ολεξάντρια επικράτησε εύκολα 2-0. Πριν δυο χρόνια είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο του Europa League από την Αούστρια Βιέννης (0-0, 1-2).

Αήττητος, αλλά στο μηδέν ο Άρης
Ο Άρης παρέμεινε αήττητος για 27ο ευρωπαϊκό ματς στο «Κλ. Βικελίδης», όμως έχοντας δύο δοκάρια (Φετφατζίδης, Ματίγια) δεν κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΛ Λεμεσού (0-0) και πλέον το εισιτήριο πρόκρισης θα κριθεί στην Κύπρο. Ο Άρης είχε τα περισσότερα από τα στοιχεία πρόκρισης στο πρώτο ημίχρονο, του έλειψε όμως το βασικότερο. Η αποτελεσματικότητα. Ο Άρης είχε καλά διαστήματα, έναν εξαιρετικό Ιντιέγιε, αλλά δε βρήκε το γκολ που ήθελε. Οι Κίτρινοι είναι ήδη στην Κύπρο, ενώ ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε 20 παίκτες και πρόκειται για τους Έμαν, Κουέστα, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Σάσα Λούκας, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίφης και Μπακουτσής. «Νομίζω ότι 5-6 ευκαιρίες που μπορούσαμε να βάλουμε ένα τέρμα δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ατυχία. Όλα καλά θα πάνε», είπε ο κόουτς του Άρη.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X