Europa League: Η Μόλντε απέναντι στον Άρη

Europa League: Η Μόλντε απέναντι στον Άρη

Η Μόλντε θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η έδρα το σοβαρό πλεονέκτημα των Νορβηγών.

Το μηδέν στη Νορβηγία με την Κουκαρίτσκι δεν την επηρεάσε, αφού η Μόλντε με εξαιρετική εμφάνιση στη Σερβία πέρασε το εμπόδιο της αντιπάλου (3-1,0-0) και βρέθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αναζητά τη χαμένη αίγλη, αλλά για να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καλείται να περάσει το εμπόδιο του Αρη.

Η Μόλντε αντίπαλος του Άρη στο Europa League

Η Μόλντε βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού μετά τη συμπλήρωση 16 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ διαθέτει την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 37 γκολ! Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Μόε έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στο «Άκερ Στάντιον» από τον Μάιο του 2018!

Η Μόλντε στον 1ο Προκριματικό Γύρο απέκλεισε την Ρέικιαβικ επικρατώντας 7-1 στην έδρας της, ενώ η ρεβάνς έληξε ισόπαλη δίχως σκορ. Πρωταγωνιστές της ο Νιγηριανός, Οχι Ομοϊουανφό με 11 γκολ σε 16 ματς (δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος) και ο διεθνής Νορβηγός μέσος Μάγκνους Έικρεμ (16 συμ./8 γκολ).

Η Μόλντε έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια (2011, 2012, 2014) και τέσσερις φορές κυπελλούχος Νορβηγίας. Το 2015-16 ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχε στους ομίλους του Europa League (φάση των «32»).

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X