Europa League: Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων!

Europa League: Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων!

Η κλήρωση του Europa League χαμογέλασε για ΑΕΚ, Ολυμπιακό (αν αποκλειστεί από την Πλζεν), βατός αντίπαλος για Αρη, πιο δύσκολα για Ατρόμητο.

Η κλήρωση στη Νιόν είχε ευχάριστα μηνύματα για τις ελληνικές ομάδες! Η ΑΕΚ είναι μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια, ο αντίπαλος του Ολυμπιακού (εάν αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν) δεν είναι δύσκολος και ο Αρης μπορεί να ονειρεύεται κάτι παραπάνω. Πιο δύσκολο έργο για τον Ατρόμητο.

Η κλήρωση του Europa League

Ειδικότερα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χόνβεντ-Κραϊόβα. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο «κεκλεισμένων των θυρών» ΟΑΚΑ (15 Αυγούστου).

Ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Τσουκαρίτσκι, εφόσον περάσει από την ΑΕ Λεμεσού. Και ο Αρης το πρώτο του ματς θα το δώσει εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη (15 Αυγούστου).

Ο Ατρόμητος θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας-Κουόπιο εφόσον περάσει τη Ντουνάισκα. Το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο Περιστέρι (15 Αυγούστου).

Ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί από την Βικτόρια Πλζεν στον 2ο προκριματικό του Champions League θα παίξει με την Αντβέρπ. Πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (15 Αυγούστου).

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X