Κρακόβια - Ντουνάισκα: Και στο βάθος... Ατρόμητος!

Κρακόβια – Ντουνάισκα: Και στο βάθος… Ατρόμητος!

Eναρξη: 20.00, 18/07/2019
Γήπεδο: Stadion Cracovii, Κρακόβια

Η Κρακόβια έκανε στη Σλοβακία το πρώτο βήμα, απέσπασε ισοπαλία 1-1 και πλέον θέλει να σφραγίσει την πρόκριση. Ατρόμητος στον επόμενο γύρο!

Το πρώτο βήμα η Κρακόβια
H Κρακόβια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχε ευκαιρίες, αλλά όχι την ουσία για να αποσπάσει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Η ομάδα της Κρακοβίας πήρε ισοπαλία 1-1 από την Ντουνάισκα στη Σλοβακία, έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης, αν και ο κόουτς, Προμπίερζ τόνισε «Οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν 50-50 και δεν πρόκειται να παίξουμε για το 0-0». Οι χαμένες ευκαιρίες ήταν αυτό που ανησύχησε περισσότερο τον προπονητή της ομάδας και αναζητά τρόπους για να βελτιώσει την εικόνα της Κρακόβια. Αλλωστε, ανασταλτικά τα πήγε καλά και μόνο η φάση του γκολ την πρόδωσε. Είναι το μεγάλο φαβορί, έχει πάρει προβάδισμα. Θυμίζουμε, πως η ομάδα που θα προκριθεί θα βρει απέναντί της τον Ατρόμητο στον επόμενο γύρο του Europa League.

Για την υπέρβαση η Ντουνάισκα
Οι Σλοβάκοι μπήκαν μουδιασμένα και στο 40’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Κρούζλιακ. Στο 44’ ο Ντίβκοβιτς ισοφάρισε και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μια και δεν είχαν την ουσία για να πάρουν κάτι περισσότερο. «Δεν μπορώ να πω πως φοβόμαστε την Κρακόβια. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση» τόνισε ο κόυτς της Ντουνάισκα, που θα κάνει τα πάντα για να μη δει την αντίπαλο να δημιουργεί αρκετές φάσεις. Δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που να επηρεάζουν τα πλάνα του.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X