Βαλένθια - Αρσεναλ: Με την αύρα του Έμερι οι Gunners!

Βαλένθια – Αρσεναλ: Με την αύρα του Έμερι οι Gunners!

Εναρξη: 22:00, 09/05/2019
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

H Αρσεναλ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό στο Europa League, όμως οι Νυχτερίδες απειλούν στο Μεστάγια και στον επαναληπτικό!

Όλα για όλα η Βαλένθια
Η Βαλένθια πάγωσε το Εmirates, είχε την ευκαιρία να κάνει βήμα πρόκρισης, όμως δεν άντεξε την πίεση, λύγισε και ηττήθηκε 3-1 από την Αρσεναλ στο πρώτο ραντεβού! Εντός συνόρων ήρθε η αντίδραση, διέλυσε 6-2 την Ουέσκα στην καλύτερη φετινή εμφάνιση κι έμεινε ολοζώντανη στη μάχη της τετράδας. Τα βλέμματα στραμμένα στους Gunners και στην πρόκληση της ανατροπής. Κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετρά 12 νίκες, αλλά 10 ήττες, ωστόσο έχει έξι προκρίσεις σε εννέα ραντεβού με Βρετανούς. Στην έδρα της έχει καταφέρει να κερδίσει 9 από τα 18 παιχνίδια, ενώ έχασε και τέσσερα. Μια φορά πάντως βρέθηκε αντιμέτωπη σε ημιτελικό με αγγλικό σύλλογο, με τη Λιντς τη σεζόν 2000/01 UEFA για το Champions League και κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της(0-0 εκτός, 3-0 εντός). Οι Νυχτερίδες είναι αήττητες στα έντεκα τελευταία εντός, έχοντας 8 σερί νίκες και 22 τέρματα (!). Σε 19 περιπτώσεις που η Βαλένθια ηττήθηκε εκτός στο πρώτο ματς, κατάφερε να προκριθεί τις 10!

Σοκ για την Αρσεναλ!
Η ανατροπή και το 3-1 του Emirares κόντρα στη Βαλένθια σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των Gunners, ωστόσο τρεις μέρες αργότερα ήρθε η ισοπαλία με τη Μπράιτον και ουσιαστικά το… τέλος της τετράδας. Μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Champions League η Αρσεναλ; Μέσα από την Premier League πρέπει να γίνουν τα… απίθανα, ήττα της Τότεναμ, δική της νίκη, αλλά και να καλυφθεί διαφορά 8 τερμάτων με τους Σπερς. Αν πάντως κατακτήσει το Europa League τότε θα βρεθεί ξανά στ’ αστέρια. Η Αρσεναλ έχει κερδίσει 11 από τα 34 με ισπανικές ομάδες, έχοντας και 15 ήττες! Μάλιστα, οι τρεις από αυτές έχουν υπάρξει σε τελικούς, με τη Βαλένθια τη σεζόν 1979-80, με τη Σαραγόσα την περίοδο 1994-95 και με τη Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2005-06 για το Champions League. Παράλληλα, έχουν κερδίσει μόλις δυο φορές σε 15 παιχνίδια στην Ισπανία, ενώ έχουν ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στην Ιβηρική. Βέβαια, ο Ουνάι Εμερι μετρά 8 επιτυχίες απέναντι στον Μαρθελίνο κι ευελπιστεί να συνεχιστεί το καλό σερί του.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X