Μπενφίκα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η δύναμη της έδρας των Πορτογάλων

Μπενφίκα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η δύναμη της έδρας των Πορτογάλων

Εναρξη: 19:55, 14/03/2019
Γήπεδο: Estadio da Luz (65.647)

Στη Λισαβόνα θα κυνηγήσει την πρόκριση η Μπενφίκα απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα 1-0 στην Κροατία.

Πιο ψυχωμένη και αποτελεσματική η Ντιναμό, πήρε το προβάδισμα στο 38ο λεπτό με τον Πέτκοβιτς και στη συνέχεια κατάφερε να υπερασπιστεί με απόλυτη επιτυχία το σκορ, δίχως να επιτρέψει στη Μπενφίκα να βρει μεγάλες ευκαιρίες.

Δεκαεπτά νίκες και τρεις ισοπαλίες ο εντός έδρας απολογισμός των Πορτογάλων στο Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ στη φάση των «16», μετρώντας το απόλυτο 4/4 σε προκρίσεις.

Κατώτερη των περιστάσεων η Μπενφίκα
Ολα κυλούσαν άριστα μετά και το διπλό επί της Πόρτο, όμς ήρθε η ήττα στο Ζάγκρεμπ και αμέσως μετά μία… ανόητη ισοπαλία απέναντι στη Μπελενένσες για το πρωτάθλημα. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προηγήθηκε μάλιστα σε διάστημα λίγων λεπτών με δύο τέρματα, όμως σε δύο λεπτά κατάφερε να ισοφαριστεί (2-2). Οι «δράκοι» την έφτασαν στην κορυφή του πρωταθλήματος και σήμερα η Μπενφίκα ψάχνει την ανατροπή για την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να επιλέγουμε τους καλύτερους έντεκα, που θα μας δώσουν τη νίκη. Σε πολλές περιπτώσεις δίνουμε ματς με κενό δύο ημερών μεταξύ τους. Δεν θεωρώ πως επιχειρούμε ροτέισον. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα λάθη που έγιναν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και να προχωρήσουμε μπροστά», επισήμανε ο τεχνικός Λάζε.

Επιστρέφει ο βασικός χαφ Γκάμπριελ και ενώ αποθεραπεύτηκε ο πολύτιμος χαφ Φέισα. Εκτός όμως μένουν οι στόπερ Ζαρντέλ και Κόντι, ο σημαντικός εξτρέμ Σάλβιο και ο φορμαρισμένος στράικερ Σεφέροβιτς.

Ξεκούραστη και με διάθεση η Ντιναμό
Τα καταφέρνει περίφημα μέχρι στιγμής η κροατική ομάδα, καθώς επικράτησε και στο ντέρμπι του πρωταθλήματος επί της Ριέκα με 3-1. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 6ο λεπτό, ανέτρεψε την κατάσταση σε διάστημα 27 λεπτών (42’, 57’ και 69’) και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη 2η θέση για να αγκαλιάσει έναν ακόμη τίτλο.

Σε αρκετές αλλαγές προχώρησε ο προπονητής Μπιέλιτσα, ο οποίος μάλιστα εξέτισε ποινή και επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας. Μοναδικοί «πονοκέφαλοι» ο τιμωρημένος μπακ Λέοβατς και ο χαφ Σούνιτς.
Αρνητική η παράδοση στις αναμετρήσεις στην Πορτογαλία, αφού και στα 6 ματς που έδωσε, ηττήθηκε.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X