Μπέρνλι – Ολυμπιακός: Με σοβαρότητα οι Πειραιώτες

Μπέρνλι – Ολυμπιακός: Με σοβαρότητα οι Πειραιώτες

Η Μπέρνλι υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Turf Moor» στις 21:45, στον επαναληπτικό αγώνα των δυο ομάδων για τα προκριματικά του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβάδισμα πρόκρισης αλλά απομένουν 90 απαιτητικά λεπτά στην Αγγλία.

Εμφανή τα κενά στην άμυνα
Η Μπέρνλι είχε αρκετά καλή παρουσία στο «Γ. Καραϊσκάκης», πηγαίνοντας στο πρώτο 45λεπτο με την ισοπαλία (1-1) στα αποδυτήρια. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο δεν δούλεψε τίποτα καλά, δέχθηκε νωρίς το δεύτερο γκολ και σε κρίσιμη φάση έμεινε με δέκα παίκτες, δεχόμενη και τρίτο. Τα παράπονα προς τη διαιτησία ήταν υπαρκτά από πλευράς Άγγλων, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι «clarets» έχουν λιγοστές αλλά υπαρκτές ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσουν να τις εξαντλήσουν απόψε. Νωθρό ήταν το ξεκίνημά τους στη φετινή Premier League, με μία ισοπαλία και δυο ήττες μετά από τρία παιχνίδια. Την περασμένη Κυριακή, έχασαν με σκορ 4-2 από τη Φούλαμ, εκτός έδρας, εμφανίζοντας για μία ακόμη φορά αμυντικά κενά. Σίγουρα, δεν αποτελούν έναν αντίπαλο που μπορεί να φοβηθεί ιδιαίτερα ένας σοβαρός Ολυμπιακός.

«Πρέπει να έχουμε το ένα μάτι μας στραμμένο στην Κυριακή και τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό είναι μόνο το ένα μάτι. Είχαμε ένα δύσκολο και πολύπλοκο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είπα όμως στους παίκτες μου ότι πρέπει να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό και να το απολαύσουν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάιτς.

Να «σφραγίσει» το εισιτήριο
Χάρη σε γκολ των Φορτούνη (2) και Μπουχαλάκη, ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπέρνλι και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης πριν από μία εβδομάδα. Η εμπειρία και η ποιότητά του αλλά και το δυναμικό του ξεκίνημα στην επανάληψη, του χάρισαν το προβάδισμα. Ακολούθησε η αγχωτική νίκη επί του Λεβαδειακού (1-0) στην πρεμιέρα της Super League.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» τρέχει παράλληλα τον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο λόγω της σπουδαιότητας του αποψινού αγώνα. Ήδη, πάντως, αγγλικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Γιάγια Τουρέ, ώστε ο Ιβοριανός να επιστρέψει στον Πειραιά.

«Έχουμε ένα πλεονέκτημα και η Μπέρνλι θα προσπαθήσει να μας το πάρει αυτό, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κρατήσουμε το πλεονέκτημα αυτό και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με υψηλές αποδόσεις. |21+

Σχολιάστε

X