Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός: Για την πρώτη νίκη...

Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός: Για την πρώτη νίκη…

Εναρξη: 19:55, 25/10/2018
Γήπεδο: Stade Josy Barthel (8.125)

H Ντουντελάνζ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Εuropa League. Στόχος των δυο ομάδων η πρώτη νίκη στον όμιλο. Αρνητικό σερί «τρέχουν» οι Ερυθρόλευκοι.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις
Όνειρο ζει η Ντουντελάνζ, μην την ξυπνάτε. Η ομάδα με μπάτζετ 2.6 εκατ. ευρώ και με γήπεδο που δεν ξεπερνά τις 2.500 θέσεις (τα ευρωπαϊκά σε ουδέτερο) είναι στους ομίλους του Europa League, κάτι που δεν είχε καταφέρει καμία ομάδα από το Λουξεμβούργο. Ομάδα με ιστορία μόλις 27 ετών, ωστόσο μετρά 14 πρωταθλήματα, αλλά και 9 τίτλους τα τελευταία 11 χρόνια. Ετσι, η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα έπειτα το 2000! Βέβαια, στην Ευρώπη μετρούσε 22/26 πρόωρους αποκλεισμούς. Στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο 37χρονος Γερμανός Ντίνο Τόπμελερ, γιος του διάσημου Κλάους. Μόλις το 28,1% του ρόστερ απαρτίζεται από γηγενείς παίκτες, όταν οι 23/32 παίκτες είναι ξένοι! Δεν είναι πλέον ομάδα που παίζει κάτω από τη σέντρα, το απέδειξε Κλουζ, Λέγκια, όπου τις άφησε εκτός συνέχειας. Δυσκόλεψε τη Μίλαν και ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας, ενώ για ένα ημίχρονο και η Μπέτις δεν μπορούσε να σκοράρει.

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη
Περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος ο Ολυμπιακός και στο Λουξεμβούργο αναζητά τη νίκη όχι μόνο για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης, αλλά και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, καθώς συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη όπου γνώρισε 3 ήττες και  απέσπασε ισοπαλία από την ΑΕΚ. Κόντρα στον ΟΦΗ όμως ήταν πάρα πολύ κακός. Σε σχέση με τον αγώνα του Ηρακλείου αναμένονται στο αρχικό του σχήμα αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ νοκ άουτ παραμένει ο φορ Χασάν. Ο Ολυμπιακός καλείται να προσέξει την άμυνά του, αν και έχει δεχθεί γκολ στις 5 από τις έξι φετινές εξόδους του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν εσώκλειστοι στο αθλητικό κέντρο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας, ώστε να προετοιμαστούν ιδανικά για τη συνέχεια. Στον όμιλο πήραν εντός έδρας ισοπαλία από τη Μπέτις, ενώ ηττήθηκαν 3-1 από τη Μίλαν στο Τζουζέπε Μεάτσα. 

Τι λένε οι αριθμοί
Για 3η φορά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει ομάδα από το Λουξεμβούργο, καθώς τη σεζόν 1986/87 απέκλεισε με δύο νίκες (αμφότερες 3-0) την Ουνιόν.

Η Ντουντελάνζ δεν έχει ποτέ αντιμετωπίσει κάποια ελληνική, το συνολικό ρεκόρ των οποίων κόντρα σε συλλόγους από το κρατίδιο της Δυτικής Ευρώπης είναι 9-0-1 (32-4 επιμέρους σκορ).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Europa League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X