Ατρόμητος - Ντουνάισκα: Να... ξεχάσει την παράδοση

Ατρόμητος – Ντουνάισκα: Να… ξεχάσει την παράδοση

Εναρξη: 20.00, 01/08/2019
Γήπεδο: Δημ. Περιστερίου

Ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Σλοβακία και κόντρα στη Ντουνάισκα στο Περιστέρι θέλει να σφραγίσει την παρουσία του στον 3ο προκριματικό. 

Το πάνω χέρι ο Ατρόμητος

Αντίστροφα μετρά ο Ατρόμητος για να υπερασπιστεί το 2-1 της Σλοβακίας στο Περιστέρι και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Περιστεριώτες, για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να ξεχάσουν το ευρωπαϊκό τους παρελθόν στο Περιστέρι, αφού με εξαίρεση τη νίκη επί της ΑΪΚ, αλλά και την ισοπαλία με τη Νιουκάστλ μετρά τέσσερις ήττες και μια οδυνηρή ισοπαλία με την Μπρεστ. Οι Περιστεριώτες ήταν ουσιαστικοί στη Σλοβακία, ο Ούμπιδες έκανε τα πάντα στο γήπεδο και πήραν μια τεράστια νίκη. «Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις ευρωπαϊκά παιχνίδια και ειδικά εκτός έδρας και θέλω να πω πως όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι έχουμε δει στο παρελθόν να έρχονται ανατροπές» είπε ο Αναστασίου.

Όλα για όλα η Ντουνάισκα

Η Ντουνάισκα μπήκε πιο δυνατά, είχε καλύτερα διαστήματα από τον Ατρόμητο, αλλά όχι την ουσία. Το 1-2 της έκοψε πολλές από τις ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο θα παρουσιαστεί στο Περιστέρι για την υπέρβαση. Η αντίπαλος του Ατρόμητου, είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ποχρόνιε, την οποία και κέρδισε με 5-1 λίγες μέρες πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα. H ομάδα κατετάγη 2η την περσινή σεζόν πίσω από την Σλόβαν Μπρατισλάβα και πήρε το εισιτήριο για το Europa League, κάτι που είχε πετύχει την προηγούμενη σεζόν. Τότε, είχε αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό γύρο από την Ντινάμο Μινσκ. Φέτος κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην ιστορία της, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι το Κύπελλο Σλοβακίας που κατέκτησε το 1987, ενώ από τότε έχει φτάσει μέχρι τον τελικό το 1993 και το 1995. Παρελθόν ο βασικός της στόπερ, Σάτκα

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X