Τσέλσι: Αζάρ, παίκτης - κλειδί του τελικού στο Μπακού!

Τσέλσι: Αζάρ, παίκτης – κλειδί του τελικού στο Μπακού!

Ο Εντεν Αζάρ αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, ωστόσο τονίζει πως είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού στο Μπακού με την Άρσεναλ. Ο Βέλγος είναι ο παίκτης – κλειδί των Μπλε!

«Σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο, έχουμε τον τελικό και μόλις τελειώσει κι αυτό, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν πρόκειται και δεν θα παίξω ποτέ σε άλλη αγγλική ομάδα. Είμαι μπλε» είπε ο ηγέτης της Τσέλσι λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ραντεβού στο Αζερμπαϊτζάν!

Ο Εντεν Αζάρ θέλει να βάλει τέλος σε μία εξαετή… αναμονή του για τον επόμενο ευρωπαϊκό τίτλο του. Είχε κερδίσει με την Τσέλσι το Europa League το 2012-2013. Όμως τον τελικό αυτόν τον είχε χάσει λόγω τραυματισμού του στον πρώτο του χρόνου στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Τώρα είναι ο ηγέτης των Μπλε καθώς κυνηγούν το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο μετά το 2-1 με την Μπενφίκα στο Άμστερνταμ. Στα 21 του είχε διαλέξει να κλείσει στους Λονδρέζους από τη Γιουνάιτεντ. Ήταν τοπ σκόρερ των Μπλε το 2013-2014 στην Premier με 14 γκολ με τον Ζοσέ Μουρίνιο, τότε προπονητή του να λέει πως «πιθανότατα είναι ο κορυφαίος νέος παίκτης στον κόσμο». Πήρε την διάκριση του κορυφαίου νέου παίκτη της σεζόν και ήρθε δεύτερος σε ψήφους για το μεγάλο τρόπαιο της χρονιάς σχετικά με τον κορυφαίο παίκτη.

Τα στατιστικά του Αζάρ με την Τσέλσι

– Στο 2014-2015 που η Τσέλσι πήρε πρωτάθλημα ο Μουρίνιο τον ανέφερε ως έναν εκ των τριών κορυφαίων στον κόσμο. Ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς. Πήρε 2ο τίτλο με τους Μπλε το 2016-2017 και το πρώτο Κύπελλο Αγγλίας, το 2017-2018, σκοράροντας το μοναδικό γκολ (πέναλτι) στον τελικό με την Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος έλεγε πάντα ότι ήθελε να είναι ο καλύτερος αλλά θέλει και να «διασκεδάζω μέσα από το ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω. Θέλω να παίζω. Δεν θέλω να είμαι σαν τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Θέλω να είμαι εγώ».

«Το Champions League είναι αυτό που λείπει από την καριέρα μου. Ειδικά όταν σκέφτομαι το ποσοι κορυφαίοι παίκτες έχουν παίξει. Για πολλούς είναι η αναγνώριση για όλους τους τοπ παίκτες», σχολίασε ο Βέλγος. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως παίζει χωρίς φόβο. Έλεγε πως από πέντε χρονών που πρωτοέπαιξε στον κήπο του σπιτιού του ήταν αυτό που ήθελε είτε «είναι το πρώτο ματς μου, το 100ό ή το 500ό».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X