Φίτεσε - Ουτρέχτη: Ραντεβού για το... Europa League στην Eredivisie!

Φίτεσε – Ουτρέχτη: Ραντεβού για το… Europa League στην Eredivisie!

Εναρξη: 21:45, 28/05/2019
Γήπεδο: Χέλρεντομ, Φίτεσε

Τελικός πλέι-οφ No2 στην Ολλανδία με… τρόπαιο το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Φίτεσε φιλοξενεί την Ουτρέχτη στο δεύτερο ραντεβού!

Η Φίτεσε του Όντεργκααρντ ψάχνει το Europa League!

Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας αναδείχθηκε η Φίτεσε με την Ουτρέχτη κι έκανε το μεγάλο βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο απάντησε άμεσα στο γκολ της αντιπάλου, αντέδρασε σωστά στην πίεση και πήρε την ισοπαλία. Πλέον, στο τελευταίο ματς της σεζόν θέλει νίκη ή ισοπαλία χωρίς γκολ για να σφραγίσει το εισιτήριο για το Europa League. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλω είναι να βγούμε στην Ευρώπη», είπε ο τεχνικός Σλούτσκι. Εκτός πλάνων ο Τελάντερ και ο στόπερ Κλαρκ-Σάλτερ. Σύμμαχός της η έδρα, αφού στα 18 παιχνίδια που έχει δώσει μετρά 11 νίκες και μόλις μια ήττα.

Ολα για το Europa League η Ουτρέχτη
Ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Φίτεσε αναδείχθηκε η Ουτρέχτη και στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν πάει με την πλάτη στον τοίχο. Θέλει νίκη ή ισοπαλία με 2 γκολ και περισσότερα για να είναι αυτή που θα σφραγίσει το εισιτήριο για το Europa League. O τεχνικός Αντβοκαατ θα καθίσει απόψε για τελευταία φορά στον πάγκο της Ουτρέχτης, αφού από… αύριο αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Άλκμααρ, Φαν ντεν Μπρομ. Τρεις σερί σεζόν βρίσκεται στον τελικό των πλέι οφ η Ουτρέχτη. Την πρώτη χρονιά τα κατάφερε, πέρυσι έχασε την έξοδο στην Ευρώπη από τη Φίτεσε! Στις 18 πιο πρόσφατες εξόδους έχει επτά νίκες, αλλά και 3 ισοπαλίες.

Όλες οι αποδόσεις Eredevisie εδώ!|21+

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X