Ίντερ – Χετάφε: Στη Γερμανία για την πρόκριση

Ίντερ – Χετάφε: Στη Γερμανία για την πρόκριση

Έναρξη: 22.00, 05/08/2020
Γήπεδο: Veltins-Arena, Γκελζενκίρχεν

Ματς… νοκ άουτ

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε αναβληθεί στις αρχές της πανδημίας του κορωνοϊού και με βάση τις αποφάσεις της UEFA δεν θα γίνει επαναληπτικός. Αυτό σημαίνει ότι όποια ομάδα κερδίσει, θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ισχύει ό,τι και για κάθε νοκ άουτ ευρωπαϊκή αναμέρηση…

Τελευταία πρόκριση στους «8» πριν 9 χρόνια η Ίντερ

Η Ίντερ έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη έμεινε μακριά από τις επιτυχίες. Οι «νερατζούρι» ψάχνουν την πρώτη πρόκριση στα προημιτελικά οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργανώσεις από τη σεζόν 2010-11, όταν είχαν φτάσει στους «8» του Champions League.

Έναν χρόνο νωρίτερα, μάλιστα, είχε έρθει και η τελευταία πρόκριση επί ισπανικής ομάδας με τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα. Εκείνη η νίκη παραμένει και η μοναδική απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία στις 12 τελευταίες απόπειρες… Τώρα, η Ίντερ θα πρέπει να ξεπεράσει τον θόρυβο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του Κόντε μετά την τελευταία νίκη επί της Αταλάντα.

Ο Ιταλός τεχνικός ουσιαστικά «άδειασε» τη διοίκηση, η οποία σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θεωρεί τον Αλέγκρι ιδανικό αντικαταστάτη του, καθώς βλέπει ότι η συνεργασία τους δεν πρόκειται να είναι αρμονική. Ο Κόντε έχει θέσει κάποιους κανόνες προκειμένου να συνεχίσει και φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν. Ο τελευταίος, μάλιστα, δεν φημίζεται για τις επιτυχίες του στην Ευρώπη. Το αντίθετο. Σε όλα τα χρόνια από τη στιγμή που ανέλαβε τη Γιουβέντους, έχει καταφέρει να προκριθεί μόλις 1 φορά στα προημιτελικά του Champions League και άλλη 1 στα ημιτελικά του Europa…

Κακή μετά τη διακοπή η Χετάφε

Μετά την επανέναρξη της La Liga η Χετάφε ήταν σκιά του εαυτού της και έμεινε εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη, ακόμη κι αν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν βρέθηκε να παλεύει για την 4άδα και την πρώτη ιστορική έξοδο στο Champions League. Με μόλις 1 νίκη σε 11 παιχνίδια έδειξε σημάδια κατάρρευσης.

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της είχε έρθει στις 19 Ιουλίου και ο τεχνικός Μπορδαλάς ελπίζει ότι η προετοιμασία που έχει κάνει από τότε η ομάδα του, θα την αναγεννήσει. Ο μεγαλύτερος παράγοντας για την αποτυχία αποδείχθηκε η έλλειψη λύσεων από τον πάγκο και τώρα όλοι οι βασικοί της θα είναι πιο ξεκούραστοι. Απουσίες μπορεί να μην αναφέρονται, όμως θα λείψουν σίγουρα οι Κένεντι και Ντέιβερσον, που αποχώρησαν.

Το 50% των γκολ της Χετάφε και ο Λουκάκου

Η Χετάφε μπορεί να μην παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως οι Μάτα και Ροδρίγκεθ έχουν τον τρόπο να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα. Σε όλες τις διοργανώσεις, μάλιστα, φέτος οι δυο τους έχουν πετύχει το 50% των τερμάτων της ομάδας τους (από 14 ο καθένας)! Από την άλλη πλευρά, για την Ίντερ, ο Ρομέλου Λουκάκου τελείωσε καλά τη χρονιά στη Serie A και… βγάζει μάτια στο Europa League, όπου έχει πετύχει 10 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ στα 7 τελευταία ματς!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X