Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ: Δυνατοί προημιτελικοί, στα πιο… εύκολα η Τσέλσι!

Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ: Δυνατοί προημιτελικοί, στα πιο… εύκολα η Τσέλσι!

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, διεξήχθη και η κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Δυνατοί προημιτελικοί, αμφίρροπα ζευγάρια, έχοντας και ισπανική μονομαχία. Την –θεωρητικά- πιο εύκολη ομάδα των «8» κατέληξε στην… αγκαλιά της Τσέλσι. Η Σλάβιας Πράγας θα βρει στο δρόμο της, με το πρώτο ματς στην Τσεχία και τη ρεβάνς στο Λονδίνο μία εβδομάδα αργότερα.

Ισπανική μονομαχία και μάλιστα δυνατό ντέρμπι της περιοχής, με τη Βιγιαρεάλ να αντιμετωπίζει τη Βαλένθια. Πιο εύκολα πέρασε τη Ζενίτ η πρώτη στη φάση των «16», με γκολ στο 93’ οι «νυχτερίδες» απέκλεισαν την Κράσνονταρ (1-1 στη Ρωσία). Στο πρωτάθλημα έχουν παίξει δύο φορές, μία νίκη η Βαλένθια εντός έδρας (3-0), ισόπαλο (0-0) στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Το σημαντικότερο ματς της προημιτελικής φάσης είναι αναμφίβολα το Αρσεναλ – Νάπολι, με τους Ιταλούς να ξεπερνούν με άνεση τις Ζυρίχη και Σάλτσμπουργκ στη νοκ-άουτ φάση, ενώ οι Λονδρέζοι τόσο την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, όσο και τη Ρεν με ανατροπή του σκορ στη ρεβάνς της Αγγλίας (δύο ήττες εκτός στα πρώτα ματς).

Η εκρηκτική και αήττητη φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού ξεπέρασε τις Σαχτάρ και Ιντερ, έρχεται στο δρόμο της η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ανδρέα Σάμαρη. Στην παράταση απέκλεισε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ η Μπενφίκα στους «16».

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 11 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 18 του ίδιου μήνα. Στην κλήρωση έγιναν γνωστά και τα σταυρώματα, ποιοι νικητές των ζευγαριών θα βρεθούν στα ημιτελικά. Αναλυτικά η κλήρωση:

Προημιτελικά
Αρσεναλ – Νάπολι (11/4) – (18/4)
Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (11/4) – (18/4)
Μπενφίκα – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (11/4) – (18/4)
Σλάβια Πράγας – Τσέλσι (11/4) – (18/4)

Ημιτελικά
Αρσεναλ/Νάπολι – Βιγιαρεάλ/Βαλένθια (2/5) – (9/5)
Μπενφίκα/Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Σλάβιας Πράγας/Τσέλσι (2/5) – (9/5)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X