Λέγκια Βαρσοβίας - Ατρόμητος: Ενα υψηλό εμπόδιο!

Λέγκια Βαρσοβίας – Ατρόμητος: Ενα υψηλό εμπόδιο!

Εναρξη: 22:00, 08/08/2019
Γήπεδο: Stadion Miejski Legii, Βαρσοβία

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Ντουνάισκα και πλέον καλείται στη Βαρσοβία να αποδείξει πως η Λέγκια δεν είναι το φαβορί!

Ατρόμητος για υπέρβαση

Το πρώτο βήμα, έγινε, ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ντουνάισκα με δυο νίκες, και τώρα κόντρα στην Λέγκια καλείται να δείξει πως είναι έτοιμος για την υπέρβαση. Υπάρχει πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, μιας και η Λέγκια δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Οσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να είναι ίδια με ό,τι είδαμε και στη Σλοβακία. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι, με τον Νάτσο να παίρνει την θέση του τραυματία Κιβρακίδη, ενώ οι Ρισβάνης, Γούτας θα είναι στα στόπερ και ο Κατράνης αριστερά. Στον άξονα θα βρεθούν οι Μάντσον, Χαρίσης, με τον Ούμπιδες στα δεξιά και πιθανότατα τον Ενσικουλού αριστερά, με τον Ρόσα όμως να διεκδικεί για πρώτη φορά με αξιώσεις θέσεις στη βασική εντεκάδα του Ατρόμητου. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Βέλλιος με τον Μανούσο.

Η Λέγκια Βαρσοβίας στον δρόμο του Ατρομήτου

Η Λέγκια είναι ίσως η κορυφαία ομάδα της χώρας της. Αλλωστε, από το 2013 μέχρι και σήμερα έχει χάσει μόλις δύο πρωταθλήματα. Μάλιστα, η απώλεια του περσινού τίτλου από την Πιαστ ήταν και η αιτία για την απόλυση του Σα Πίντο. Δεν έχει μπει δυνατά στη μάχη του πρωταθλήματος, μιας κι έπειτα από τρεις στροφές μετρά μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία. Όσον αφορά το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι, οι Πολωνοί έχουν αρχίσει τις υποχρεώσεις τους από πολύ νωρίς. Έχουν μπει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου κι απέκλεισαν την Γιουρόπα με 0-0 εκτός και νίκη 3-0 στην Πολωνία.

Η Λέγκια Βαρσοβίας έχει να παίξει με ομάδα από την Ελλάδα από το 1996. Τότε, είχε παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και απέκλεισε από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Πρωταγωνιστής της ομάδας ο Καρλίτος. Ο επιθετικός της Λέγκια είναι ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο στηρίζεται. Αποκτήθηκε από την Βίσλα την περσινή σεζόν και έβαλε ήδη τη σφραγίδα του. Προπονητής είναι ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, ο οποίος από προσωρινός μετά την απόλυση Σα Πίντο έγινε μόνιμος. Είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο ρόλο. Η Λέγκια έχει ως έδρα το Polish Army Stadium της Βαρσοβίας, χωριτικότητας 31,800 θέσεων με τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό της.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X