Europa League: Η έμπειρη Λέγκια απέναντι στον Ατρόμητο

Europa League: Η έμπειρη Λέγκια απέναντι στον Ατρόμητο

Η έμπειρη Λέγκια Βαρσοβίας θα βρεθεί στον δρόμο του Ατρομήτου στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Εδρα και εμπειρία τα πλεονεκτήματα των Πολωνών. 

Η Λέγκια Βαρσοβίας δεν έπεισε, αλλά πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Πολωνοί πέρασαν το εμπόδιο της αδύναμης Κουόπιο (1-0, 0-0) και στον δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης θα βρουν απέναντί τους τον Ατρόμητο.

Η Λέγκια Βαρσοβίας στον δρόμο του Ατρομήτου

Η Λέγκια είναι ίσως η κορυφαία ομάδα της χώρας της. Αλλωστε, από το 2013 μέχρι και σήμερα έχει χάσει μόλις δύο πρωταθλήματα. Μάλιστα, η απώλεια του περσινού τίτλου από την Πιαστ ήταν και η αιτία για την απόλυση του Σα Πίντο. Την Κυριακή, έδωσε το δεύτερο της παιχνίδι εντός συνόρων, ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας και επικράτησε 2-1 της Κορόνα εκτός έδρας. Όσον αφορά το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι, οι Πολωνοί έχουν αρχίσει τις υποχρεώσεις τους από πολύ νωρίς. Έχουν μπει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου κι απέκλεισαν την Γιουρόπα με 0-0 εκτός και νίκη 3-0 στην Πολωνία.

Η Λέγκια Βαρσοβίας έχει να παίξει με ομάδα από την Ελλάδα από το 1996. Τότε, είχε παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και απέκλεισε από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Πρωταγωνιστής της ομάδας ο Καρλίτος. Ο επιθετικός της Λέγκια είναι ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο στηρίζεται. Αποκτήθηκε από την Βίσλα την περσινή σεζόν και έβαλε ήδη τη σφραγίδα του. Προπονητής είναι ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, ο οποίος από προσωρινός μετά την απόλυση Σα Πίντο έγινε μόνιμος. Είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο ρόλο. Η Λέγκια έχει ως έδρα το Polish Army Stadium της Βαρσοβίας, χωριτικότητας 31,800 θέσεων με τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό της.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X