Ερεντιβίζιε: Ο Άγιαξ και τα εμπόδια για τον τίτλο!

Ερεντιβίζιε: Ο Άγιαξ και τα εμπόδια για τον τίτλο!

Η Ερεντιβίζιε αρχίζει και τα βλέμματα στραμμένα στην Ολλανδία. Θα συνεχίσει την περσινή ονειρική σεζόν ο Άγιαξ;

Πέρσι, έφτασε μια ανάσα από την απόλυτη αποθέωση ο Άγιαξ, ωστόσο η Τότεναμ του έκοψε τον δρόμο για τον τελικό του Champions League. Ωστόσο, εντός συνόρων ήταν εντυπωσιακός. Πρωτάθλημα, κύπελλο, ρεκόρ και καλό ποδόσφαιρο. Ο Αίαντας θέλει να κυριαρχήσει και τα επόμενα χρόνια στην Ολλανδία και οι βάσεις είναι γερές.

Ο Άγιαξ και οι… άλλοι της Ερεντιβίζιε

Οι Ντε Λιχτ και Ντε Γιόνγκ δεν είναι πια στο Αμστερνταμ. Ο ολλανδικός σύλλογος, δεν διαλύθηκε. Ο Τεν Χαγκ συνεχίζει ακάθεκτος τη δουλειά του έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του κάλυψε το κενό στην άμυνα και οι εντυπωσιακοί Ζίγιεχ, Τάντιτς, Φαν ντε Μπέεκ, Νταβίντ Νέρες, Ονάνα, Μπλιντ και Σένε είναι έτοιμοι για νέες επιτυχίες.

Η διοίκηση της PSV έκρινε ότι ο Μαρκ Φαν Μπόμελ τα πήγε αρκετά καλά πέρυσι κι έτσι του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. Αλλωστε, η ομάδα θέλει ενίσχυση, αφού το κενό του αποχωρήσαντα Ντε Γιονγκ δεν καλύφθηκε.

Στην Φέγενορντ, ο Γιαπ Σταμ, με θητεία ως προπονητής σε Ρέντινγκ και Τσβόλε, αντικατέστησε τον Φαν Μπρόνκχορστ. Αποχώρησε ο Φαν Πέρσι, δεν ενισχύθηκε αρκετά η ομάδα. Φιτέσε, Αλκμααρ και Ουτρέχτη θα δώσουν μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ (4-7). Αντίθετα, σε Φορτούνα Σίταρντ, Εμεν και Βάαλβαϊκ θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να παραμείνουν στην Ερεντιβίζιε. Θυμίζουμε, πως ο πρωταθλητής πηγαίνει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο 2ος στα προκριματικά, ενώ ο τρίτος στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μαζί με τον 18ο υποβιβάζεται απευθείας και ο 17ος, ενώ ο 16ος θα παίξει την παραμονή σε αγώνες μπαράζ.

Οι πρωταθλητές της Ερεντιβίζιε

Ajax 34
PSV Eindhoven 24
Feyenoord 15
HVV Den Haag 10
Sparta Rotterdam 6
RAP 5
Go Ahead Eagles 4
Koninklijke HFC 3
Willem II 3
HBS Craeyenhout 3
AZ 2
Heracles Almelo 2
ADO Den Haag 2
RCH 2
NAC Breda 1
FC Twente 1
DWS 1
Roda JC Kerkrade* 1
Be Quick 1
FC Eindhoven 1
SC Enschede 1
DOS 1
FC Den Bosch 1
De Volewijckers 1
HFC Haarlem 1
Limburgia 1
SVV 1
Quick Den Haag 1
VV Concordia 1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ερεντιβίζιε με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X