Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Ώρα για τελικό Community Shield

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ώρα για τελικό Community Shield

Εναρξη: 17:00, 04/08/2019
Γήπεδο: «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

Ωρα για κούπα στο Νησί, ώρα για ντέρμπι! Λίβερπουλ vs Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Community Shield και το γόητρο είναι το μεγάλο κίνητρο για τις δυο πρωταγωνίστριες της περσινής σεζόν. 

Με φόρα η Λίβερπουλ

Ώρα για τo πρώτο δυνατό ραντεβού της σεζόν, το Σούπερ Καπ Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το φιλικό με τη Λυών ήταν επομένως, το τελευταίο της προετοιμασίας, που έκλεισε με νίκη για τη Λίβερπουλ, έπειτα από τέσσερα… προβληαμτικά ματς χωρίς επιτυχία (3 ήττες, 1 ισοπαλία). Το σημαντικότερο όμως για τον Γιούργκεν Κλοπ σε αυτό το 3-1 επί των Γάλλων ήταν ότι είδε να παίρνουν συμμετοχή οι Αλισον, Φιρμίνο, Σαλάχ, που επέστρεψαν πρόσφατα. Ετσι, θα είναι έτοιμοι για την πρώτη κούπα της χρονιάς. Ο Κλοπ είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, επιθυμεί να μπει με το δεξί στη σεζόν, αν και δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μανέ, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα.

Λίβερπουλ: Αλισον, Αρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά, Χέντερσον, Γουίλσον, Σαλάχ, Οριζί

Για την πρώτη κούπα η Μάντσεστερ Σίτι

Με 14 διαδοχικές νίκες η Σίτι έβαλε στοπ στα όνειρα της Λίβερπουλ για τίτλο, κατέκτησε το πρωτάθλημα και ό,τι άλλο σε τίτλο εντός συνόρων. Ο Πεπ θα έχει στη διάθεσή του για το Community Shield απέναντι στη Λίβερπουλ τους Σέρχιο Αγουέρο και Ζεσούς. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τη φετινή της περιοδεία στην Ασία, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Γιοκοχάμα Μαρίνος με όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Γκολ και ασίστ ο Ντε Μπρόινε, εξαιρετικός ο Σανέ τον οποίο έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην 11άδα. Αλλωστε, η Μάντσεστερ ζητά πολλά από τη Μπάγερν για να παραχωρήσει τον Γερμανό και η μεταγραφή του έχει «κολλήσει».

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Νταβίδ Σίλβα, Μπερνάρντο, Αγουέρο, Στέρλινγκ

Παράδοση, Λίβερπουλ vs Μάντσεστερ Σίτι

Μαν. Σίτι – Λίβερπουλ 2-1
Λίβερπουλ – Μαν. Σίτι 0-0
Μαν. Σίτι – Λίβερπουλ 1-2
Λίβερπουλ – Μαν. Σίτι 3-0
Λίβερπουλ – Μαν. Σίτι 4-3
Μαν. Σίτι – Λίβερπουλ 5-0

Οι τελικοί του Community Shield

2018 Μαν. Σίτι – Τσέλσι 2-0
2017 Αρσεναλ – Τσέλσι 1-1 (4-1 πεν.)
2016 Μαν. Γιουνάιτεντ – Λέστερ 2-1
2015 Αρσεναλ – Τσέλσι 1-0
2014 Αρσεναλ – Μαν. Σίτι 3-0
2013 Μαν. Γιουνάιτεντ – Γουίγκαν 2-0
2012 Μαν. Σίτι – Τσέλσι 3-2
2011 Μαν. Γιουνάιτεντ – Μαν. Σίτι 3-2
2010 Μαν. Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 3-1

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X