Championship: Σέντρα σε μια συναρπαστική σεζόν!

Championship: Σέντρα σε μια συναρπαστική σεζόν!

Ωρα για μπάλα στο Νησί, ώρα για σέντρα στην Championship! Επειτα από έναν απίθανο μαραθώνιο και με πλέι οφ ανόδου που καθήλωσαν, ήρθε η ώρα για μια νέα συναρπαστική χρονιά.

Το κίνητρο της ανόδου στην Premier League τεράστιο, μιας και… τρομακτικά είναι τα ποσά που δίνονται για την επίτευξη του στόχου. Υπομονή… μηδέν και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως 10/24 ομάδες θα παρουσιαστούν με νέο προπονητή. Οι Μπέρμιγχαμ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, μάλιστα, θα ξεκινήσουν με υπηρεσιακό, ενώ από φέτος η λήξη της μεταγραφικής περιόδου είναι στις 8 Αυγούστου.

Η Λιντς του Μπιέλσα είναι για τους αναλυτές η ποιοτικότερη ομάδα και μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ενώ ακολουθούν Φούλαμ και Κάρντιφ. Η Χάντερσφιλντ, έπειτα από μια δύσκολη σεζόν στην Premier League καλείται να δώσει απαντήσεις και να αντέξει το άγχος. Γουέστ Μπρομ, Μίντλεσμπρο και Ντέρμπι είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μπουν στην πρώτη εξάδα. Βελτιωμένες και οι Στόουκ, Μπρέντφορντ, Μπρίστολ Σίτι, Νότιγχαμ. Θα αντέξουν όμως την πίεση;

Λούτον, Μπάρνσλεϊ, Τσάρλτον πήραν την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και θα παλέψουν για την παραμονή. Μαζί τους και οι ΚΠΡ, Ρέντινγκ, Γουίγκαν, Μπέρμιγχαμ και Μίλγουολ. Θυμίζουμε, πως το πρωτάθλημα αποτελείται από 24 ομάδες. Αυτές που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις κερδίζουν απευθείας την άνοδο στην Premier League, ενώ ένα ακόμα εισιτήριο κρίνεται από τα πλέι οφ (θέσεις 3-6). Υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες.

Οι νέοι προπονητές στην Championship

Μπέρμιγχαμ Πεπ Κλοτετ
Ντέρμπι Φιλίπ Κοκού
Χαλ Γκραντ ΜακΚαν
Λούτον Γκρέιαμ Τζόουνς
Μίντλεσμπρο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ
Νότιγχαμ Σαμπρί Λαμουσί
ΚΠΡ Μαρκ Γουόρμπαρτον
Σέφιλντ Γουεντ. Λι Μπούλεν
Σουόνσι Στιβ Κούπερ
Γουέστ Μπρομ Σλάβεν Μπίλιτς

Ποιος θα είναι ο Top Scorer της Championship;

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα να βοηθήσει τη Φούλαμ να επιστρέψει στην Premier League, όπως συνέβη τη σεζόν 2017-18 με 12 γκολ σε 20 συμμετοχές. Πέρσι, βρήκε 11 φορές δίχτυα στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Νιλ Μαουπάι πέτυχε 25 γκολ με τη Μπρέντφορντ την περσινή σεζόν και τερμάτισε πίσω από τους Πούκι, Αμπραχαμ. Τα βλέμματα στραμμένα στο δίδυμο της Λιντς Ρουφε Μπάμφορντ, αλλά και στον ταλαντούχο φορ της Χάντερσφιλντ Κάρλαν Γκραντ. Ασομπαλόνγκα (Μίντλεσμπρο) και Μάριοτ (Ντέρμπι) είναι ποδοσφαιριστές ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

 

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Τσάμπιονσιπ εδώ! |21+

 

Σχολιάστε

X