Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν: Για την κορυφή του ICC

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν: Για την κορυφή του ICC

Εναρξη: 19:30, 03/08/2019
Γήπεδο: Principality Stadium, Κάρντιφ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο Κάρντιφ.

Νίκη για πρωτιά στο ΙCC η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό στη Νορβηγία, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη με 1-0 επί της Κρίστιανσουντ. Οι «Κόκκινοι» σε ένα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια τους κατάφεραν να επικρατήσουν χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μάτα στις καθυστερήσεις από εξαιρετική πάσα του Πογκμπά.

Η Γιουνάιτεντ είχε αρκετές ευκαιρίες με τον Γκρίνγουντ, Ράσφορντ αλλά και με τον Πογκμπά, όμως δεν ήταν ουσιαστική στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά, αφού είχαν προηγηθεί αυτές με Περθ (2-0), Λιντς (4-0), Ιντερ (1-0), Τότεναμ (2-1). Θυμίζουμε, πως σε κανένα από τα παραπάνω ματς δεν αγωνίστηκε ο Λουκάκου, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση, με τον Ντιμπάλα να είναι ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί. Παράλληλα, το βλέμμα είναι στραμμένο σε Μαγκουάιρ και Μπρούνο Φερνάντες, τους δυο βασικούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα από την περασμένη σεζόν και νομίζω ότι σε αυτή την προετοιμασία δείχνουμε ότι είμαστε καλοί, έτσι τα αποτελέσματα έρχονται» είπε ο Σόλσκιερ. Για να καταφέρει η Γιουνάιτεντ να αφήσει εκτός την Μπενφίκα στην κορυφή του ICC πρέπει να κερδίσει τη Μίλαν με τρία γκολ διαφορά.

Δεν πείθει η Μίλαν επιθετικά
Η Μίλαν ηττήθηκε 1-0 από τη Μπενφίκα για το ICC παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα στην επίθεση. Οι Ροσονέρι δημιουργικά δεν έπεισαν, όπως και απέναντι στη Μπάγερν, στα δυο πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας μέχρι τώρα. «Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά και είμαι χαρούμενος. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Η ομάδα είναι πιο μπροστά από όσο περίμενα, επειδή οι παίκτες έχουν εξαιρετική ποιότητα» τόνισε ο κόουτς, Μάρκο Τζιαμπάολο. Παρελθόν αποτελεί ο Κουτρόνε, ωστόσο δαπάνησε πολλά για να αποκτήσει από τη Λιλ τον 20χρονο φορ, Λεάο.

Παράδοση, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Μίλαν

10/03/10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν 4-0
16/02/10 Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3
02/05/07 Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0
24/04/07 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν 3-2
08/03/05 Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X