Τότεναμ - Ίντερ: Τελευταία πρόβα ενόψει Premier League

Τότεναμ – Ίντερ: Τελευταία πρόβα ενόψει Premier League

Εναρξη: 17:00, 04/08/2019
Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium

Η Τότεναμ υποδέχεται στο Λονδίνο την Ιντερ  στο τελευταίο της φιλικό ματς πριν την έναρξη της Premier League. 

Τελευταία πρόβα για Τότεναμ

Από τα προβλήματα της Τότεναμ είναι το γεγονός ότι… έχει ξεχάσει να σηκώνει κούπες. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι, έστω και σε φιλικό, μάλλον χάρηκαν αρκετά το γεγονός ότι πήραν μια για τη νίκη τους επί της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Audi Cup. Η ομάδα του Ποκετίνο, μάλιστα, θα μπορούσε να τα καταφέρει από το 90λεπτο, αν σκεφτούμε ότι βρέθηκε μπροστά με 2-0, χάρη στα γκολ των Λαμέλα (19′) και Ερικσεν (59′). Παρ’ όλα αυτά, οι Βαυαροί δεν τα παράτησαν και μείωσαν άμεσα σε 2-1 (61′ Αρπ), για να ισοφαρίσουν στο 81′ με τον Ντέιβις. Ετσι, ο τελικός του φιλικού τουρνουά οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Τότεναμ ήταν πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 5-4.

Είχε προηγηθεί άλλωστε η νίκη επί της Ρεάλ στον ημιτελικό του τουρνουά. Σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια η Τότεναμ μετρά τρεις νίκες και μόλις μια ήττα, αυτή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα, οι Λονδρέζοι παίζουν το τελευταίο τους φιλικό, φιλοξενούν την Ιντερ και ο Ποκετίνο θα κάνει τα τελευταία του πλάνα. Ωστόσο, είναι πιθανή η αποχώρηση του Έρικσεν και τη θέση του να πάρει ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ανεβασμένη η Ίντερ
Μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Γιουβέντους, η Ίντερ επικράτησε στη ρώσικη ρουλέτα της Παρί (6-5 πεν., 1-1 κ.α.) σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ. Οι Νερατζούρι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Πλήγμα ενόψει του φιλικού με την Τότεναμ ο τραυματισμός του Γοδίν. Ο Ουρουγουανός μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις των Νερατζούρι αλλά στάθηκε άτυχος λόγω ενός μυικού προβλήματος στον αριστερό μηρό. Ο Κόντε παρουσίασε την ομάδα του με 3-5-2, ωστόσο περιμένει την επιστροφή του Μαρτίνες, αλλά και την ενίσχυση με ακόμα έναν φορ. Λουκάκου και Τζέκο είναι στην κορυφή της λίστας του Ιταλού, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ναϊνγκολάν. Οσο για τον Ικάρντι, παραμένει εκτός ομάδας… Μπαρέλα, Σένσι είναι εξαιρετικοί σε αυτά τα φιλικά και αφήνουν υποσχέσεις. Στα τέσσερα ματς προετοιμασίας μετρά δυο νίκες και ισάριθμες ήττες.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X