Νάπολι- Σάλτσμπουργκ: Οι Ταύροι απειλούν το όνειρο των Ναπολιτάνων!

Νάπολι- Σάλτσμπουργκ: Οι Ταύροι απειλούν το όνειρο των Ναπολιτάνων!

Εναρξη: 22:00, 07/03/2019
Γήπεδο: Σαν Πάολο, Νάπολι

Νάπολι vs Σάλτσμπουργκ στη φάση των «16», ο Αντσελότι ψάχνει κούπα, αλλά οι Ταύροι απειλούν, αφού είναι ομάδα του… Europa League!

Μόνο… κούπα η Νάπολι!
Το βράδυ της Κυριακής μπήκε τέλος στα όποια όνειρα των Ναπολιτάνων για κατάκτηση τίτλου και μάλιστα με… εφιαλτικό τρόπο. Ηττα 2-1 στο Σαν Πάολο από τη Γιουβέντους και η διαφορά από την Κυρία εκτοξεύθηκε στους 16 βαθμούς! Πρωτάθλημα τέλος, Κύπελλο τέλος και πλέον απομένει μόνο το Europa League. Κι αν στη φάση των «32» είχε εύκολο έργο κόντρα στη Ζυρίχη, όπου προκρίθηκε με δυο νίκες, τώρα, στους «16» το εμπόδιο είναι μεγάλο, μιας και η Σάλτσμπουργκ θέλει να επαναλάβει το περσινό κατόρθμα και την παρουσία στα ημιτελικά. Οι Ναπολιτάνοι πέρασαν το εμπόδιο των Ελβετών με δυο νίκες και ο Αντσελότι θέλει η ομάδα του να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης. Βέβαια, η γκρίνια και η κριτική στο πρόσωπο του Ιταλού είναι έντονη, μιας και η ομάδα δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή του Μαουρίτσιου Σάρι. Eντός έδρας πάντως στα 15 τελευταία για τη διοργάνωση μετρά μόλις μια ήττα, αυτή με τη Λειψία στους φετινούς ομίλους!

Ομάδα του Europa η Σάλτσμπουργκ!
Πάλι εκτός ομίλων Champions League, πάλι στο ρελαντί στη φάση των «16» του Europa League η Σάλτσμπουργκ. Μετά την εύκολη πρόκριση επί της Μπριζ με τέσσερα γκολ στην Αυστρία απέναντί της θα βρεθεί μια ιταλική ομάδα. Σημαντικό εμπόδιο, όχι όμως ανυπέρβλητο. Πέρσι, με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά οι Ταύροι διέλυσαν τα πλάνα των Λατσιάλι και πέταξαν στα «σκουπίδια» κάθε ιταλικό αμυντικό σχέδιο! Ναι, η υπομονή και η επιμονή της Σάλτσμπουργκ επιβραβεύτηκαν και κάθε εφιαλτικός αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League ξεχάστηκε. Οι Ταύροι χαρακτηρίστηκαν ως η πιο… loser ομάδα, αφού την τελευταία δεκαετία δεν πέρασαν ποτέ σε όμιλο.

Εμειναν έξω όχι μόνο από κλαμπ όπως η Φενέρμπαχτσε, από τη Μάλμε (δύο φορές!), από τη Μακάμπι Χάϊφα και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη Ριέκα, μέχρι κι από την Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο! Η μοίρα της την έφερνε στους ομίλους του Europa League, έχει φτάσει τρεις φορές στα πρώτα νοκ άουτ, του Φλεβάρη, δυο φορές στα δεύτερα νοκ άουτ, του Μάρτη και πέρσι στα Ημιτελικά!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X