Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Για το 2 στα 2 οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Για το 2 στα 2 οι «ερυθρόλευκοι»



 

Εναρξη: 22:00, 08/11/2018
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης (33.334)

Σε όμιλο με Μπέτις και Μίλαν, η γκέλα με την Ντουντελάνζ χρίζεται απαγορευτική! Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Λουξεμβούργου στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο το δύο στα δύο κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 στο Λουξεμβούργο με γκολ των Τοροσίδη και ένα αυτογκόλ όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Και στο βάθος… Παναθηναϊκός!
Με τα όποια προβλήματα που ταλανίζουν τον φετινό Παναθηναϊκό, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως σε τί κατάσταση βρίσκονται αμφότεροι, έχει πάντα διαφορετική γεύση στον κόσμο, στο ποδοσφαιρικό κοινό και στους δύο στην εβδομάδα προετοιμασίας του.

Την ώρα που οι «πράσινοι» δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δίνοντας βάση στο ντέρμπι του Φαλήρου από την αρχή της εβδομάδας, ο Ολυμπιακός καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό κοστούμι του την Πέμπτη το βράδυ και να αποδεχθεί στην 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ τη Ντουντελάνζ. Αν θέλει να προχωρήσει στο θεσμό, πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή και να πάρει το τρίποντο. Όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς μέχρι στιγμής, ο Μαρτίνς ετοιμάζει σε ακόμη ένα εκτεταμένο ροτέισον απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρότι όπως δήλωσε ο ίδιος δεν σκέφτεται κανένας το ντέρμπι της Κυριακής.

Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» στο «Κ. Βικελίδης» κόντρα στον Αρη για το πρωτάθλημα, το γκολ του Αιγύπτιου φορ Χασάν (έπειτα από ωραία συρτή σέντρα του Κούτρη) έκρινε την αναμέτρηση (νίκη 1-0).

Για το… χατίρι της Ευρώπης!
Η Ντουντελάνζ διανύει την πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας της, τη συμμετοχή δηλαδή σε έναν όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά. Το να αντιμετωπίζει ομάδες από το… πάνω ράφι, την ιστορική Μίλαν της Serie A, την υπολογίσιμη δύναμη του ισπανικού πρωταθλήματος Μπέτις και τον επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και με μπόλικες συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ολυμπιακό κάνουν τη φετινή χρονιά ιδιαίτερη στο σύλλογο του Λουξεμβούργου.

Αποτέλεσμα του οποίου στα εγχώρια παιχνίδια να παρουσιάζεται άδεια ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αν και στο πιο πρόσφατο επικράτησε με το εντυπωσιακό 9-2 της Ρούμελαντζ, η εντός έδρας ήττα 1-3 από την Ζενές Ες και το 1-1 εκτός έδρας με τη Ράσινγκ την έφεραν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει έξι βαθμούς από την πρώτη θέση.

«Και στα τρία ματς που παίξαμε στην Ευρώπη η ομάδα άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω. Πλέον, οι παίκτες έχουν ωριμάσει, απέκτησαν εμπειρίες και γνωρίζουν πολλά περισσότερα απ’ ότι στα πρώτα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι ισχυρή ομάδα, έχει όμως τρωτά σημεία και νομίζω πως μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, Τόπμελερ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Η πρόσφατη ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη αναμέτρηση της Ντουντελάνζ κόντρα σε ελληνικό σύλλογο. Σε αντίθεση με τους «ερυθρολεύκους», όπου μετά από αυτό το ματς σημείωσαν το 3 στα 3 κόντρα σε ομάδες από το Λουξεμβούργο με συντελεστή τερμάτων 8-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις


Ατελείωτο στοίχημα στο Europa League με 200+ ειδικά!


Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 



Σχολιάστε

X