ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Μεγάλο ερωτηματικό ο Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Μεγάλο ερωτηματικό ο Πρίγιοβιτς

Στις 19:55 έχει οριστεί η σέντρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι για την 1η αγωνιστική του 12ου ομίλου του Europa League. Ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν πτοήθηκε από τον αποκλεισμό της αγαπημένης του ομάδας από την είσοδο στους ομίλους του Champions League και θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη του.

Η δίψα για διάκριση παραμένει μεγάλη
Ο ΠΑΟΚ εκκίνησε δυναμικά το νέο πρωτάθλημα της Super League, κατακτώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έφθασε τους επτά βαθμούς λόγω και της τιμωρίας που είχε από πέρσι (-2). Μπορεί να απέτυχε να βρεθεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League αλλά δεν πτοήθηκε και στοχεύει σε διάκριση στο Europa League.

«Σ’ αυτό το επίπεδο όλοι θέλουν να κερδίσουμε από τέτοια ματς όπως αυτό με την Τσέλσι, που μπορεί να θεωρηθεί ήδη περασμένη στην επόμενη φάση. Εμείς θα παλέψουμε με τις άλλες δύο ομάδες για τη δεύτερη θέση. Να μπούμε και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Χωρίς να έχει σημασία αν θα κάνει αλλαγές ή όχι η Τσέλσι είναι το φαβορί» τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τιμωρημένος είναι ο μπακ Μάτος ενώ εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο φορ Πρίγιοβιτς. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο Λουτσέσκου προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει χωρίς «καθαρόαιμο» φορ, με την ακολουθη ενδεκάδα: Πασχαλάκης – Βιερίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα – Σαχόφ, Μαουρίσιο – Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πέλκας – Ελ Καντουρί.

Όλες οι αποδόσεις του 12ου ομίλου στο Europa League εδώ!

Δίχως τον Αζάρ οι «μπλε»
Η Τσέλσι επιστρέφει στο Europa League για πρώτη φορά μετά την κατάκτησή του, το 2013. Η αποστολή της έφθασε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Βέλγο σταρ Αζάρ, που έμεινε στην Αγγλία με στόχο να πάρει ανάσες ώστε να είναι απολύτως έτοιμος για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «μπλε». Επιπλέον, εκτός αποστολής τέθηκαν και οι Νταβίντ Λουίζ, Κόβατσιτς και Έμερσον.

Ωστόσο, διαθέσιμοι είναι, μεταξύ άλλων, οι Κέιχιλ, Μπάρκλεϊ, Μάρκος Αλόνσο, Φάμπρεγας, Γουίλιαν και Πέδρο, με τον τελευταίο παρά την αντίθετη φημολογία να πατάει ελληνικό έδαφος κανονικά.

Στην αγγλική Premier League, η ομάδα του Λονδίνου φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Λίβερπουλ, έχοντας κάνει το 5/5. Τελευταίο θύμα ήταν η Κάρντιφ (4-1) το περασμένο Σάββατο, με τον Αζάρ να πετυχαίνει χατ-τρικ μάλιστα.

«Παρακολούθησα όλους τους αγώνες για το Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να παίξουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία «ζεστή» ατμόσφαιρα, όπως μου έχουν πει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και θα είναι δύσκολος αγώνας» ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε», Μαουρίτσιο Σάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κόντρα σε ελληνικές ομάδες η Τσέλσι διατηρείται αήττητη, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

Live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Σχολιάστε

X