Σάλκε – Μπάγερν: Βαυαρική δοκιμασία

Σάλκε – Μπάγερν: Βαυαρική δοκιμασία

Για την 4η αγωνιστική της Bundesliga, η Σάλκε φιλοξενεί τη Μπάγερν στο «Veltins Arena» το Σάββατο στις 19:30, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του προσεχούς τριημέρου στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Αναζητείται ανάκαμψη
Κάκιστο είναι το ξεκίνημα των «βασιλικών μπλε» της Σάλκε στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα. Μετά από τρεις αγωνιστικές αριθμούν ισάριθμες ήττες, με δυο γκολ ενεργητικό και έξι παθητικό. Χειρότερη επίδοση έχει μονάχα η γειτόνισσα της Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το περασμένο Σάββατο έχασε στο Γκλάντμπαχ από την ομώνυμη τοπική ομάδα, με σκορ 2-1. Δεν είχε καλή παρουσία, μειώνοντας απλά την έκταση της ήττας στις καθυστερήσεις. Πέραν αυτού, αρνητική ήταν και η πρεμιέρα της στο Champions League, μένοντας στην ισοπαλία με την Πόρτο (1-1) μπροστά στο κοινό της.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο τερμάτισε δεύτερη την περσινή σεζόν και ήλπιζε φέτος να αποτελέσει έναν σοβαρό διεκδικητή του τίτλου. Ο 33χρονος τεχνικός δεν κατορθώνει προς το παρόν να εμφανίσει μία ανταγωνιστική ομάδα. Αντίθετα, αυτή προβληματίζει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν φαίνεται να αποδίδει καρπούς και στο εσωτερικό του συλλόγου ο προβληματισμός είναι έντονος.

Όλες οι αποδόσεις της Bundesliga εδώ!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι
Η Μπάγερν είναι η μοναδική ομάδα της φετινής λίγκας με το απόλυτο των νικών, σκοράροντας από τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Πρώτο θύμα ήταν η Χόφενχαϊμ (3-1), δεύτερο η Στουτγάρδη (3-0) και τελευταίο η Λεβερκούζεν (3-1). Την Τετάρτη, ήρθε και η επιτυχία στην πρεμιέρα του Champions League, 2-0 επί της Μπενφίκα μέσα στη Λισαβόνα. Οι Λεβαντόφσκι και Ρενάτο Σάντσες (πρώην Μπενφίκα) χρίστηκαν σκόρερ.

Ο άλλοτε χαφ του βαυαρικού συλλόγου και νυν προπονητής του, Νίκο Κόβατς προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να συνεχίζει να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς. Άλλωστε, η Μπάγερν επιδιώκει σε κάθε ματς τη νίκη, συνδυάζοντάς τη με πειστικό ποδόσφαιρο.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Πρόσφατη παράδοση:
Σάλκε – Μπάγερν           0-3
Σάλκε – Μπάγερν           0-2
Σάλκε – Μπάγερν           1-3
Σάλκε – Μπάγερν           1-1
Σάλκε – Μπάγερν           0-4
Σάλκε – Μπάγερν           0-2

Live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Σχολιάστε

X