ΠΑΟΚ - Βίντι: Αλμα πρόκρισης στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ – Βίντι: Αλμα πρόκρισης στην Τούμπα!

Εναρξη: 22:00, 25/10/2018
Γήπεδο: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

O ΠΑΟΚ υποδέχεται στην καυτή Τούμπα την Βίντι για την 3η αγωνιστική του 12ου ομίλου του Europa League, θέλει τη δεύτερη νίκη και το άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ονειρο κορυφής και πρόκρισης
Ζει το όνειρό του ο ΠΑΟΚ, καθώς το 2-1 επί του Αρη εκτός έδρας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τον έφερε στο «+6» από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό. Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε ιδανικά, είχε τον Πασχαλάκη σε εξαιρετική κατάσταση και βρήκε το γκολ της λύτρωσης. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε στα 14 από τα 16 επίσημα παιχνίδια του, συνεχίζει το απόλυτο νικών και ήδη κάνει όνειρα τίτλου. Βέβαια, καλά πηγαίνει κι εκτός συνόρων, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας, διέσυρε στη Λευκορωσία τη ΜΠΑΤΕ με 4-1 κι έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης! Υποδέχεται τη Βίντι, ομάδα γνώριμη στο ελληνικό κοινό από τα ραντεβού της με την ΑΕΚ και ο Λουτσέσκου θα έχει πιθανότατα στα πλάνα του τον Πέλκα. Αντίθετα, εκτός είναι Μαουρίτσιο, ενώ ο Ρουμάνος προβληματίζεται αν θα χρησιμοποιήσει δεύτερο σερί 90λεπτο τον Βέρνμπλουμ. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που οδηγεί την κούρσα των «ασπρόμαυρων» σκόρερ έχοντας φτάσει, ήδη, στα 10 γκολ (5 στο πρωτάθλημα, 5 στην Ευρώπη).

Το τελευταίο χαρτί
Ευεργετική η διακοπή λόγω Nations League, καθώς η Βίντι βρήκε ηρεμία που αναζητούσε από τις κολλητές ήττες που γνώρισε πρόσφατα. Βέβαια, στο ταξίδι της στο Λονδίνο ήταν συνεπής με τη σοβαρότητα, έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην Τσέλσι και ηττήθηκε δύσκολα 1-0, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη ΜΠΑΤΕ με 2-0. Το Σάββατο επικράτησε με 2-0 της Σομπατέλι, βρέθηκε στο «-6» από την κορυφή του πρωταθλήματός της με έναν αγώνα λιγότερο και τα βλέμματα στράφηκαν στον Σέποβιτς. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού μετατράπηκε σε πρώτο επιθετικό βιολί μετά την απόφαση του Λάζοβιτς να πει «αντίο» στη μπάλα, όμως παρέμενε «άσφαιρος» για περίπου ένα μήνα και χρειάζονταν γκολ για να πάρει τα πάνω του. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μόνο σε ένα από τα 14 τελευταία τους εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση (1-5-8). Ηταν τον Ιούλιο του 2017 όταν επικράτησαν της Κάλιου στο Ταλίν της Εσθονίας.

Τι λένε οι αριθμοί
Μια φορά έχει βρει απέναντί του ομάδα από την Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ μετρώντας δύο ισοπαλίες με την Ντεμπρετσένι τη σεζόν 2003/04 (1-1 εντός, 0-0 εκτός).

Οι πρόσφατες αναμετρήσεις της Βίντι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 εκτός, ήττα 2-1 εντός), ήταν οι πρώτες της με ελληνικές ομάδες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Europa League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σχολιάστε

X