Σλάβια Πράγας - Τσέλσι: Εγραψαν ιστορία οι Τσέχοι!

Σλάβια Πράγας – Τσέλσι: Εγραψαν ιστορία οι Τσέχοι!

Έναρξη: 22:00, 18/04/19
Γήπεδο: Stamford Bridge (41841), Λονδίνο

Η Τσέλσι έκανε στην Πράγα το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Europa League και κόντρα στη Σλάβια θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο. Χωρίς… παράδοση οι Τσέχοι!

Βλέπει… τελικό η Τσέλσι!
Από τη μαγική μπαλιά του Γουίλιαν, ο Μάρκος Αλόνσο με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στην Πράγα! Στο πρώτο ευρωπαϊκό τους ραντεβού η Τσέλσι επικράτησε της Σλάβια 1-0 κι έκανε το μεγάλο βήμα για την παρουσία της στην τετράδα του Europa League. Η συνέχεια πάντως δεν ήταν ανάλογη για την Tσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είδε τους Μπλε να χάνουν με 2-0 από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Ανφιλντ και να μπαίνει σε κίνδυνο η θέση για το επόμενο Champions League. O Ιταλός δε θέλει να βάλει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία, δύσκολα θα προβεί σε πολλές αλλαγές όπως έκανε στο πρώτο ματς, αφού ακολουθεί εύκολο παιχνίδι με τη Μπέρνλι για την Premier League.

Όλα για όλα η Σλάβια!
Η Σλάβια έριξε το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι κι εκτός από το δοκάρι του Γουίλιαν δε φοβήθηκε το ματς με τους Μπλε για… 86 λεπτά. Ωστόσο, μια στιγμή αδράνειας έφερε την ήττα, που ήταν η τρίτη στο Europa League σε έντεκα αναμετρήσεις, αλλά και η πρώτη στην έδρα της σε έξι ματς. Παράλληλα, δέχθηκε γκολ μόνο στους νοκ άουτ αγώνες της διοργάβωσης. Ο αμυντικός μέσος Σούσεκ, δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 9 τέρματα επιστρέφει κι ενισχύει τους Τσέχους. Ανασταλτικός παράγοντας για τη Σλάβια η παράδοση με αγγλικές ομάδες, αφού μετρά μόλις μια νίκη σε δέκα αναμετρήσεις, έχοντας επτά ήττες και δυο ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη… χάνεται τον Μάρτιο του 2000 κόντρα στη Λιντς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X